Ai procedat foarte bine, daca te iubea foarte mult te astepta insa asa sunt baieti nu iti face probleme vei gasi un baiat care te va merita.imi dai si mie te rog funda pentru ca sunt noua pe aici si nu am niciuna ?
Ai procedat foarte foarte corect
bravo :* esti o fata foarte inteligenta
Bravo, te felicit din toată inima! El te voia doar pentru sex și a rămas uluit de faptul că te credea fraieră dar tu i-ai dovedit că se înșela!
E adevărat, o relație solidă implică și sex, dar nu la vârsta asta și în felul ăsta. Bine că l-ai părăsit. Și dacă te-ar fi iubit, te-ar fi așteptat și s-ar fi informat despre corpul tău (bănuiesc că nu îi pasă că puteai face cancer de col uterin dacă începeai până în 17 ani).
Chiar ca ai facut cea mai buna alegere.Pe de o parte si tu ai fi regretat mai devreme sau mai tarziu dar nici relatia voastra n-ar fi durat prea mult, pentru ca nu era vorba de dragoste.
Da,ai procedat foarte corect.Cum poate să spună că ţine mult la tine, dar să şi adauge "dar daca tu nu poti face pasu` acesta eu nu pot sa continui asa"?! Halal mod de a spune că te iubeşte..
Zi faină.
Da ai procedat corect
daca el nu era in stare sa mai astepte pentru tine poate putin timp... poate iti schimbai parerea sau poate simteai chiar u nevoia sa faceti sex, u dc sa faci acest sacrifiu pentru el?
Eu cred ca esti o fata la locul tau. si e OK cum ai procedat, cred ca orice fata mai inteligenta asa ar fi reactionat asa bineInteles pe unele le mananca de mici . SI BINEINTELES profita de tine ca dupa 5 luni sa iti ceara asa ceva:O lol urat din partea lui. si cred ca esti prea mica sa iti incepi viata sexuala atat de repede. te pup si ai grija de tine :*:*:*
Draga mea,felicitari!
Maturitatea si seriozitatea ta m-au umplut de bucurie,felicitari tie si parintilor care au stiut sa te creasca!
Daca macar jumatate din fete ar gandi ca tine,lumea ar fi mult mai curata si mai sanatoasa.
Inca o data bravo!
Tot binele ti-l doresc, continua asa, esti pe drumul cel bun si nu te vei rataci niciodata!
Foarte bine ai facut:*
Daca te iubea cu adevarat cum spunea te astepta.si se gandea ca nu e varsta potrivita pentru tine.:*Bravo!:*
Bravo! Ai facut exact ceea ce trebuia. Te felicit! Esti o fata care se respecta si nu se lasa usor manipulata. Multe fete in locul tau ar fi cedat imediat. Cred ca l`ai cam lasat uimit pe baiat .
Ai facut foarte bine, fetele nu sunt niste "jucari" cu care baieti pot sa faca ce vor ei