Nu ramai insarcinata daca iti masturbezi partenerul. Si daca faceati sex neprotejat nu erau sanse sa ramai in perioada asta a lunii daramite asa fara sa existe contact sexual propriu-zis. Sanse nule.
In primul rand trebuie sa faceti sex neprotejat ca sa existe vreo sansa sa ramai gravida, iar in al doilea rand nu are de ce sa existe vreun risc de sarcina pentru ca tu te-ai spalat pe maini si din cate ai scris tu nici macar nu ai atins s****a lui.
Am avut putina sperma deget, dar cum am zis, m-am spălat de 2 ori pe maini cu apa și destul de mult săpun
Sarcina NU se poate forma ORICAND, ORICUM si/sau IN ORICE CONDITII. In mod obligatoriu trebuie sa fie indeplinite 2 conditii strict necesare. In primul rand conditia principala si absolut obligatorie este aceea ca sexul trebuie sa fie intretinut intruna sau in mai multe dintre cele 4-5 zile ale PERIOADEI FERTILE a ciclului menstrual. Si in al 2-lea rand trebuie ca sperma sa ajunga IN VAGIN in mod absolut sigur indifferent de cantitate (chiar si foarte mica). Doar daca sunt indeplinite conditiile precizate, numai in acel caz se poate forma o sarcina. In orice alta/alte zi/zile a ciclului menstrual care este/sunt situate in afara perioadei fertile, sperma poate sa ajunga in vagin fiindca formarea sarcinii este imposibila. Sanatate!
anonim_4396 întreabă:
beausingurlamasamea întreabă: