anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Am fost intr-o excursie unde am cunoscut un baiat mai mic ca mine, care invata in scoala mea, dar daca era mai mic ca mine nu am avut de unde sa il cunosc pana atunci! Mi-a placut de el si de atunci am ramas prieteni foarte buni pana cand ne-am dat intalnire si de atunci am devenit iubiti. Problema e ca dupa vreo 2 saptamani am avut impresia ca nu ii mai pasa de mine...si i-am zis asta si ne-am certat! Dupa 2 zile i-am spus ca am gresit si ca vreau sa ne impacam, dar el a zis ca se gandeste! Au trecut inca 2 saptamani si el nu a mai zis nimic! Eu am incercat sa mai vorbesc cu el dar nu am putut! Ce sa fac? Eu inca il iubesc chiar daca am fost o perioada scurta impreuna! Credeti ca ar fi bine sa mai insist? Sau ce parere aveti voi? Funda cel mai sincer raspuns!winking

2 răspunsuri:
| aniriiiiii a răspuns:

Cred ca daca el intr-adevar voia sa fie cu tine, dupa o zi de suparare incerca el insusi sa intre in vorba, pentru ca asa e cand iubesti.Probabil ca nu tine la fel de mult la tine asa cum ti tu. Daca te iubeste se va intoarce singur, pararea mea este sa numai insisti, dupa poate va spune ca il sufoci etc.

Bafta!

| Rooooxx a răspuns:

Da insista no talking
ca va sta bine big hug
fundalaughing?)