Am specificat chiar la inceputul raspunsului si anume : "Daca s-au cicatrizat/vindecat locurile...". Sex poti face fara probleme insa nu va fi placut in cazul in care tu nu te vei simti confortabil. De asemenea pana la vindecarea completa trebuie intretinuta o igiena impecabila a intregii zone labiale, vulvo vaginale si anale. Iti doresc o recuperare rapida, grabnica.
Daca s-au cicatrizat/vindecat locurile negilor extirpati si nu apare senzatia de discorfort in momentul atingerii zonei labiale si vaginale poti intretine raporturi sexuale fara nicio restrictie. Multa sanatate.
Ieri am fost la crioterapie, mi s.a spus ca ar trebui sa se usuce si sa cada in cateva zile si o sa dispara senzatia de usurime, mie mi.au iesit cativa in jurul anusului si unul putin mai departe de orificiu
Am specificat chiar la inceputul raspunsului si anume : "Daca s-au cicatrizat/vindecat locurile...". Sex poti face fara probleme insa nu va fi placut in cazul in care tu nu te vei simti confortabil. De asemenea pana la vindecarea completa trebuie intretinuta o igiena impecabila a intregii zone labiale, vulvo vaginale si anale. Iti doresc o recuperare rapida, grabnica.
anonim_4396 întreabă: