| Adina_Georgiana_1997 a întrebat:

Am fost la o prietena de a mea in weekend si am facut cunostinta cu varul ei de 18 ani {eu am 16 ani}. Sambata am stat aproape toata ziua cu el si as fi avut multe ocazii de a atrage privirea, dar atunci nu realizasem ca il plac. Stiam ca dimineata urmatoare pleaca inapoi la Galati {eu sunt din Vaslui} si pana a plecat m-am simtit foarte rau si nu stiam de ce. Dupa ce l-am vazut ca a plecat, nu am putut sa imi revin si orice lucru vedeam, imi aduceam aminte de el, adica ce facuse el cu respectivul obiect. Asa am stat toata ziua si nici acum nu mi-am revenit. Ma tot gandesc la el. Am vorbit astazi cu el pe facebook putin, dar nu am stiut ce fel sa vorbesc cu el. Imi puteti spune, va rog, ce as putea vorbi cu el, dar sa nu par prea insistenta. Dau funda celui care ma ajuta!
P.S. Sper ca intelegeti ce am incercat sa explic. Daca nu, intrebati.

6 răspunsuri:
| Felys a răspuns:

Uita-l draga, e prea departe, nu are sens sa suspini dupa cineva pe care il stii doar de o zi, doua

| Yhugato a răspuns:

Noapte buna!

| Geezgirl a răspuns:

Intreaba-l ce face, ce-l pasioneaza!

| secret093 a răspuns:

Uita-l! El e din Galati, tu Vaslui straight face, va vedeti la web? big grin

| Marius022013 a răspuns:

Sa-ti vezi de viata ta.Trebuie sa intelegi ca unele lucruri sunt trecatoare.Have a nice day happy

| CristinaH a răspuns:

Daca chiar ti-ai dori sa deveniti ceva, trebuie sa vorbesti cu el despre ce il pasioneaza, viata lui, faimilia lui. Daca nu te indrageste asta este straight face