| Izabella18 a întrebat:

am fost la ziua unei colege de clasa si acolo am intalnit un baiat, cred ca in viata mea nu am mai vazut un baiat ca el. Este foarte bine crescut, se purta frumos cu mine, era in adevarat gentleman daca pot spune asa. Mi-as dori sa fiu cu el, dar este o problema. Nu este foarte frumos, are un aspect fizic placut si este dragut. Dar nu foarte frumos.

Chiar nu stiu ce sa fac, am nevoie de ajutor, va rog.

4 răspunsuri:
| koopman a răspuns:

Buna.Nu conteaza aspectul fizic, daca il iubesti.Si oricum tu ai zis ca este dragut.Nu trebuie sa fie foarte frumos.Pai intreab-o pe colega ta(la colega la care ai fost la petrecere) si intreab-o si ne e baiatul ala.Ii ceri nr de tel, id mess, facebook ce are el.Si apoi te descurci tu.

| Iwan a răspuns:

Hei.Aici nu este vorba despre '' cat de frumos esti'' aici conteaza atitudinea, comportamentul si sa faci o impresie destul de buna.Dar na daca iti place de el nu ar trebui sa conteze cum arata. Gandeste`te bine; x>; d; D

| iflroin1999 a răspuns:

Nu-ti place de el lasla in pace doar ca se poarta frumos nu inseamna ca trebuie sa stai cu el daca nu-ti place de el ca asa o sa ajungi la 20-30 de ani sa il inseli ca nul mai suporti cred!

| Joey95 a răspuns:

Inca o data. conteaza mai mult aspectul fizic decat ce ai in cap. SAD.