| Lorena6879 a întrebat:

Bună, am fost săptămâna trecută cu prietenele mele la o cafenea, si am facut la un moment dat niște provocări. O provocare a fost sa ma sarut cu una dintre ele. Si mam sărutat, am râs toate. laughing si cand mam sarutat cu ea mam excitat, si eu de la 15 ani am atracție pentru fete la fel si băieți. Nu am zis la nimeni, sunt lesbi?

35 răspunsuri:
| NoTurbinaNoGood a răspuns:

Esti bisexuala, la fel ca multe alte fete.
Nu e o rusine, dar e mai bine sa ramana tabu.

| Mosotti a răspuns (pentru NoTurbinaNoGood):

De ce sa ramana tabu? Trebe sa ne deschidem si noi la minte ca occidentalii, cand vom evolua si noi daca intretinem acest tabu? In loc sa rupem pisica in doua odata.

DIn contra, e un mare avantaj, ca poate alege cu ce sex face sex, democratie, la ceilalti nu e democratie, ca nu poti alege.
Sincer mai normal mi se pare asa, democratic.

| Lorena6879 explică (pentru NoTurbinaNoGood):

Ma gândeam ca as fi BI, dar nu am crezut, ma gandeam ca imi place de prietena mea pentru ca suntem din lasa 5 a prietene. Dar de la 15 ani am simțit ca imi plac fetele https://m.youtube.com/watch?v=dEPu0SJ_EkI imi amintește de astalaughing

| NoTurbinaNoGood a răspuns (pentru Mosotti):

Tabu pentru ca preferintele sexuale nu trebuie facute publice. Se pierde din farmec, daca stii tot ce face ea in pat, dinainte sa ajungi cu ea acolo.
Sexul e ceva intim, nu trebuie sa stie toti copiii din cartier ca ea e aia care se uda cand se atinge cu fete.

Am pățit-o si aialaughing

| NoTurbinaNoGood a răspuns (pentru Lorena6879):

Eu am si prieteni de la 7 ani, dar nu am avut atractie sexuala niciodata, nici macar mascata sub forma de curiozitate.
Intre fete am tot vazut comportament bi/lesbi. Fiind la randul meu atras de femei, mi se pare firesc.

M-am îmbrățișat odata tot cu fata cu care m-am sărutat, anul trecut in vara, ne-am pus mainiile pe fund reciproc, tot la caterinca laughing mam udat

Ești băiat?

Da, sunt baiat.

Ok

Pai e clar ca esti atrasa de ea. Poti sa ii spui, cand ai ocazia, ca te excita. Dar cumva sa nu o sperii, in caz ca nu e reciproc.

Am iubit, e ok. happy si el știe de toate intamplariile mele cu ea. Ea nu știe ca i-am zis iubitului meu

| Mosotti a răspuns (pentru NoTurbinaNoGood):

Da, ai dreptate, nu sa bata toba pe strazi, eu am zis asa intre prieteni, familie, atat.

DoarBogdan
| DoarBogdan a răspuns:

In cazul fetelor, se mai intampla asta. Mai multe "prietene" fac astfel de "provocari", dar nu inseamna ca sunt bi sau alte denumiri.
Doar daca ar fi asa, si te-am cataloga aici cu o anumita "eticheta", ce ai face dupa? Ti-ar schimba radical viata? Nu.

Daca o sa iti placa fetele, o sa stii cu siguranta asta, in cele din urma. Daca nu, nu.
Pana atunci... continua sa traiesti tot ca pana acum.

Bafta!

| Lorena6879 explică (pentru DoarBogdan):

Nu o sa ma schimb dupa asta. Tot aceiași viața o duc, si eu simt ca la mine fetele și băieții sunt cam pe acolo. 50 50.tot am iubit, chiar daca mie imi plac fetele

| Mosotti a răspuns:

Nu esti lesbi esti bisexuala, te atrag si baietii si fetele, asta este foarte bine pentru ca ai privilegiu de a alege ramura cand vrei, e un mare avantaj, felicitari, am vrut sa fiu si eu asa dar nu sunt din pacate.

| Lorena6879 explică (pentru Mosotti):

Ești fata?

| UnchiulRamiz a răspuns (pentru Mosotti):

Eu zic ca nu e ok sa iti placa tipii daca esti tip. Homalai adevarati sunt dusi cu capul, unul ce imi era amic ma tot bombarda cu inimioare si complimente laughing) Cand i-am zis-o direct, a zis ca sunt obraznic. A dracu de gay bolnav la cap, nu vroia sa inteleaga ca nu vreau nimic cu el. El tot insista, ca face si drege laughing) O fata sa fie atrasa de o alta fata mi se pare oarecum ok.

| Mosotti a răspuns (pentru Lorena6879):

Nu sunt fata, mama ce noroc ai ca esti bisexuala.

| Lorena6879 explică (pentru Mosotti):

Ai vrut sa fii gay?

| Mosotti a răspuns (pentru UnchiulRamiz):

De ce sa nu fie normal sa-mi placa tipii? Daca imi plac si tipii si tipele, ii percep la fel de atragatori pe ambii, nu vad unde e problema? Din contra, e un avantaj ca am de ales ramura, de mai democratic asa.

Da, aia care insista nu-s okey, ai dreptate, din moment ce zici ca nu esti asa, trebuie sa inceteze.
Am avut si eu pe un pe FB care s-a tinut de mine 2-3 luni tot insista, dar ma amuza omul, nu ma deranja.
Pai daca fata cu fata e ok, de ce n-ar fi si baiat cu baiat?! Ca e acelasi lucru.

Nu, as fi vrut sa fiu bisexual ca tine, sa ma atraga si tipele si tipii, sa am de unde alege ce ramura imi convine.
Si da, mi-ar fi placut sa fiu si doar gay, ca mereu m-am inteles mult mai bine cu baietii decat cu fetele.

| UnchiulRamiz a răspuns (pentru Mosotti):

Pe mine mereu m-au atras fetele, poate de asta mi se pare mai ok o tipa si cu alta tipa sa fie impreuna. Era narod ala, imi tot zicea el ca avea aventuri si asa mai departe laughing) Ce imi zice mie? Ca eu nu's gay sau bi. Nu trebuie sa fi bo men, fete ok sunt doar ca au copii sau sunt grase sau foarte grase. Tipa care a deschis subiectul cred ca ne i-a la misto de ziua pacalelilorwinking Daca ea prefera sa plateasca unuia pentru o noapte? Atunci e ok pentru ea. Dar daca tipul nu e cine stie ce, nu as plati. Sunt destui dispusi sa o faca si cu tipe grase, daca e gratis.

| Lorena6879 explică (pentru UnchiulRamiz):

Nu fac farsă happy

| UnchiulRamiz a răspuns (pentru Lorena6879):

Stiu, am adus vorba din greseala de o alta tipa. Dupa ce am dat raspunde mi-am dat seama de eroare. La alta tipa ma refeream ca face farsa de 1 aprilie, nu la tine.

| Lorena6879 explică (pentru UnchiulRamiz):

Ok, nu-i nicio problema

| Mosotti a răspuns (pentru UnchiulRamiz):

Pai normal ca de aia ti se pare normal fata cu fata, dar eu desi-s baiat mi se par normale si baiat cu baiat, ca practic e acelasi lucru.

Tu sa nu crezi ca una da bani pentru unu nu cine stie ce! In nici un caz. Da pentru unu pe care-l place mult, ca vrea mult sa faca sex cu el.
Sunt destui care vor tipe grase, dar nu aia frumosi, aia isi aleg piese de piese, ca-si permit.
Iar ea nu ii place pe aia care sunt carpe si dau orice pentru un sex si cu grase si cu altele pentru ca nu arata cine stie ce.

Normal ca nu faci farsa, nu ai avea de ce sa faci.

| LoveSleep a răspuns:

Probabil nu esti nici lesbiana nici bisexuala, esti doar tanara si corpul tau (si nu doar corpul) nu stie unde sa incadreze sarutul ala.

| Lorena6879 explică (pentru LoveSleep):

Anul trecut in vara, am fost cu prietena mea cea cu care m-am sărutat, si ne-am îmbrățișat la glumă, ne-am pus mainiile pe fund reciproc, si eu m-am udatlaughing si de la 15 ani am atractie si de fete

Răspuns utilizator avertizat
| UnchiulRamiz a răspuns:

Mai degraba bisexuala, lesbi erai de iti placeau doar fetele.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Sigur era ce va nou pentru tine si din cauza asta te ai udat, deci nu esti lesbi, faza este sa numai faci, deoarece nu este ok, fata are nevoie de baiat si baiatul de fata, nu fată cu fată si baiat cu baiat, deoarece relatiile homosexuale sunt deviații, acum ce varsta ai?

| SfatuitorulPriceput a răspuns:

Poate esti bi, dm me