Nimanui nu-i face placere sa aiba un partener sau o partenera care nu este in stare sa scrie doua randuri.
Tu vrei si cu sufletul in rai si cu dansa in spate? Plangi dupa el dar in acelasi timp il astepti pe el sa se intoarca la tine... Ai de ales intre a ramane orgolioasa sau a avea persoana iubita langa tine. Calca-ti pe inima si vorbeste cu el, spune-i ce simti pentru el si ca vrei ca amandoi sa renuntati la orgoliu. Poate vei fi refuzata dar macar ai incercat. Mai bine incearca decat sa regreti ca l-ai asteptat si nu s-a mai intors. Si daca te va refuza, viata va merge inainte.
Ce greseli fato, ca abia am inteles ce vrei sa spui! Ai zis ca nu vrei raspunsuri gen uita-l sau vorbeste cu el pai daca nu vrei nici sa-l uiti dar nici sa vorbesti cu el sa ii spui ca inca il iubesti ca iti pare rau, ma rog ce ai tu pe suflet cum vrei sa se impace cu tine? asa prin razbunare nu merge...
Si eu sunt intr-o situatie aproape ca a ta.eu il iubeam dar nu ii aratam asta pentru ca imi era frica sa nu se poarte urat daca vede ca tin prea mult la el, sau sa ma paraseasca si de asta eram mai rezervata. si acum nu imi mai raspunde la telefon ca a zis ca eu oricum nu tin la el ca nu ii arat asta si a mai bagat un motiv ca l am mintit cu ceva minor si mi a zis ca o sa sufere pentru ca ma iubeste dar o sa-i treaca.dar eu il iubesc si acum nu stiu cum sa fac sa ma impac cu el. astept sa ma caute tot el pentru ca eu conseider ca nu am gresit cu nimic grav. stiu ca ma iubeste dar nu inteleg de ce se poarta asa.
eu nu o sa l mai caut pentru ca daca se vede prea cautat si rugat o sa se ambitioneze mai tare sa nu se impace.
si stii cum e vorba aia "mai bine sufar mandra decat sa iubesc in genunchi"
asta zic sa faci si tu...sa astepti de la el sau sa incerci sa l faci gelos cu cineva dar sa nu ajungi prea departe doar la stadiul de vorbe cu un baiat.gen pe facebook. ceva