| aVicii a întrebat:

am gasit o fata frumoasa pe facebook, i-am dat 2 likuri un comm mi-a raspuns cu ":*" seara mi-am facut curaj si am intrebat-o ce face.mi-a raspuns dupa 15 min ca nu era pe pc..si mi-a raspuns "bine... ---- tu :* " si i-am zis ca-s imi era cam somn

dupa aceea m-a intrebat daca ne cunoasteam si i-am raspuns ca nu..si dupa aceea am intrebat-o daca vrea sa ne cunoasteam...si

a citi mesajul dar nu mi-a raspuns nimic..azi i-am spus ca este draguta si mi-a raspuns cu "mersi. "

nu pot spune ca nu-s urat, multe fete mi-au spus ca-s dragut...

nu stiu ce sa fac...am incercat vara asta cu vreo 3-4 fete, nimic!

toate raspundeau in sec!

Funda mare! astept raspunsuri!

16 răspunsuri:
| iubesc a răspuns:

Atunci invit-o undeva si vorbiti deschis!

| xGabriela a răspuns (pentru iubesc):

Daca fata nici nu vorbeste cu el la calculator, nu prea cred ca ar fi de acord sa iasa cu el

| iubesc a răspuns (pentru xGabriela):

Vorbeste cu el dar nu ii raspunde de fiecare data.

| aVicii explică (pentru iubesc):

Imi raspunde!
dar cand am introbat-o daca vrea sa ne cunoasteam nu a mai zis nimic, dar am vazut ca a citi mesajul."seen bla bla"

| iubesc a răspuns (pentru aVicii):

Insista mai mult, poate nu te cunoaste destul, incepe un subiect de discutie cu ea.

| aVicii explică (pentru iubesc):

Am inceput, despre la ce liceu a intrat, trece pe a9a eu pe 10
la inceput cand am intrebat-o "ce face" m-a intrebat daca ne cunoasteam. si i-am zis ca nu cred ca ne cunoasteam...

| iubesc a răspuns (pentru aVicii):

Adica o stii doar de pe facebook? Las-o frate

| OnuOnulică a răspuns:

Facebook? serios tu cred ca mai mult de 10-11 ani nu ai.
Daca vrei prietene du-te pe afara si cautati nu pe facebook.

| aVicii explică (pentru OnuOnulică):

16 fac 17, iar te crezi super boss?

| OnuOnulică a răspuns (pentru aVicii):

Nu ma cred.

| aVicii explică (pentru OnuOnulică):

Atunci te rog nu mai veni cu raaspunsurile tale, nu ma ajuta cu nimic!

| Cristiann25 a răspuns:

Pai daca le iei cu vrajeala de asta ieftina si incerci sa agati pe facebook ce vrei? Pe facebook se agata ma?

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Mai bine cauta o fata din anturaj sau de prin club oriunde dar sa fie live...pe net n-are nicio culoare

| Eviix a răspuns:

Cauta pe afara. Pe facebook, no prea merita.

| maria_7379 a răspuns:

Incearca sa nu te descurajezi, o sa gasestri tu pe cineva, chiar cand nu te vei astepta. Poate ca fata a mai fost abordata si s-o fi saturat si ea. Incearca sa mai cauti. Poate curand ai sa gasesti tu pe cineva

| Unlocked a răspuns:

Stiu cum ii si eu am incercat tot pe facebook da nimic. straight face N-are rost, incearca in viata reala, desi eu cred ca este mai greu, nu stiu.