Da e foarte frumos citatul
mai stiu si eu unul dragut
"cand esti indragostit nu poti dormi pentru ca realitatea e mai frumoasa ca visele"
Eu o stiam pe aia cu "Cel mai minunat lucru este sa iubesti, si sa fi iubit de cel pe care-l iubesti!". Sunt multe din astea!
Este un citat awesome.
Am si eu unul, dar este ceva mai lung, asa ca te rog sa iei Biblia si sa citesti 1 Corinteni, capitolul 13.
Pacea Domnului!
P. S. si imi plac toate cate ati scris si voi, in special aceea cu primavara si ghioceii.
Iubirea este asemanatoare celor patru anotimpuri. La inceput e vara, cuvinte dulci, calde, fericire deplina, emotii, sperante si vise. Apoi vine toamna, se duc fiorii inceputului, cuvintele frumoase dispar treptat precum frunzele, iar visele apar din cand in cand lipsite oarecum de speranta. Apoi e iarna.Ramai singura si lacrimile iti ingheata pe obraz. A plecat si poate nu se mai intoarce. Poate s-a dus catre un loc mai bun, poate acolo crede ca e mai bine. Tu suferi, plangi te inchizi in tine, hibernezi in casa si nu mai vrei sa stii de nimic. Dar s-a intamplat ceva. Ghiocei plapanzi i-au nastere in sufletul tau. Te-ai indragostit din nou. Revii la viata. E primavara! E primavara iubirii!
Textul nu-mi apartine, dar mi-a placut. Sper sa voi toti sa cunoasteti doar primavara iubirii!