| AdelaDiana a întrebat:

am ginduri bune ca daca eu vreau sa fiu virgina pina la casatorie? Vreau sa o fac in ziua nuntii pentru prima data...stiu ca multi iuibti cu care voi fi vor dori sa faca sex cu mine, dar eu nu vreau.Si daca ma vor lasa doar din cauza asta inseamna ca nu ma iubesc cu adevarat. Cel ce ma iubeste ma va astepta.
E bine ce cred?

Răspuns Câştigător
| Alyceee a răspuns:

Atata timp cat este opinia ta, nu ai de ce sa intrebi daca e bine sau rau.
Stii, in cel mai rau caz se poate ca dupa casatorie sa inceapa certuri din cauza sexului. Oamenii pentru a e casatori nu trebuie doar sa se inteleaga bine si sa se "iubeasca", ci si sa fie compatibili din punct de vedere sexual happy.

7 răspunsuri:
| Narcis2007 a răspuns:

E foarte bine

| Acadeeeaa a răspuns:

Da! Dar cati ani aibig grin?

| AdelaDiana explică (pentru Acadeeeaa):

15 ani happy

| Acadeeeaa a răspuns (pentru AdelaDiana):

La fel ca mine! Si eu vreau cam acelasi lucru, dar nu cred ca e posibil, pentru ca atunci cand te indragostesti de cineva.

| Heather2001 a răspuns:

Nu stiu ce sa zic, eu personal nu as vrea sa astept atata, sigur o sa o fac Mai repede

| sigfreud a răspuns:

Acum e destul de curand sa o faci dar am o prietena care a implinit 19 ani de curand si este virgina. Sa-ti spun sincer aceleasi ganduri le avea si ea la varsta ta insa acum mi-a spus direct si clar ca-i pare rau ca nu are in momentul de fata o relatie serioasa ca sa o faca si nu poate cu oricare, fara sa tina la el. Ce zici tu acolo ca cel ce te iubeste te va astepta. nici nu mai are rost sa-ti explic pentru ca in timp nu vei mai avea aceste planuri marete. Te pup

| Alinaaa17 a răspuns:

E foarte bine ce crezi. daca prietenul te lasa pentru. asta inseamna ca nu te iubeste si vrea doar sa se simta bine cu tine. parerea mea e sa continui ce ti.ai propus. Gandesti foarte bine! Succes!