Atata timp cat este opinia ta, nu ai de ce sa intrebi daca e bine sau rau.
Stii, in cel mai rau caz se poate ca dupa casatorie sa inceapa certuri din cauza sexului. Oamenii pentru a e casatori nu trebuie doar sa se inteleaga bine si sa se "iubeasca", ci si sa fie compatibili din punct de vedere sexual .
15 ani
La fel ca mine! Si eu vreau cam acelasi lucru, dar nu cred ca e posibil, pentru ca atunci cand te indragostesti de cineva.
Nu stiu ce sa zic, eu personal nu as vrea sa astept atata, sigur o sa o fac Mai repede
Acum e destul de curand sa o faci dar am o prietena care a implinit 19 ani de curand si este virgina. Sa-ti spun sincer aceleasi ganduri le avea si ea la varsta ta insa acum mi-a spus direct si clar ca-i pare rau ca nu are in momentul de fata o relatie serioasa ca sa o faca si nu poate cu oricare, fara sa tina la el. Ce zici tu acolo ca cel ce te iubeste te va astepta. nici nu mai are rost sa-ti explic pentru ca in timp nu vei mai avea aceste planuri marete. Te pup
E foarte bine ce crezi. daca prietenul te lasa pentru. asta inseamna ca nu te iubeste si vrea doar sa se simta bine cu tine. parerea mea e sa continui ce ti.ai propus. Gandesti foarte bine! Succes!