| EvaAnamaria a întrebat:

am și eu o întrebare. Sunt intr-o relație cu un băiat de 1 an și 3 luni. Am avut anumite divergente în relația noastră și intr-o perioada prietenul meu a devenit mai indiferent sa zic așa. În acea perioada am cunoscut un băiat la locul de munca și m-a atras oarecum, dar nu m-am lăsat dusa de atracție și acum, cum prietenul meu mă ignora din ce în ce mai mult din cauza unui joc stupid, încep sa am anumite regrete pentru faptul ca nu am pus punct când trebuia și sa am o relație cu celălalt ( menționez ca celălalt îmi dădea de înțeles că vrea să începem o relație), iar acum celălalt a plecat în străinătate. Ce ar trebui sa fac, cum ar trebui sa procedez ca prietenul meu sa redevină ca înainte pentru ca eu sa nu mai simt aceste regrete? Dau funda, va pup! puppy dog eyes

Răspuns Câştigător
| ACEofCARDS4 a răspuns:

Incearca sa ii dai de inteles ca vrei sa inchei relatia indiferent daca asa este sau nu. Daca faci asta si ramane indiferent pleaca, daca nu incearca sa joci putin teatru si sa te victimizezi ca sa redevina ca inainte.

2 răspunsuri:
| Eduard196 a răspuns:

Eu cred ca trebuie sa pui punct. S-a terminat asta este

| Darrina a răspuns:

Indiferența atrage, cu cât vei fi mai indiferentă cu atât va începe să se întrebe ce ai pățit li probabil va încerca să își revizuiască comportamentul. Dacă nu o va face înseamnă că nu prea îl interesează relația asta, iar tu va trebui să pui punct. Dar cel mai bine este să ai o discuție serioasă cu el și poate vei afla ce simte, ce gândește happy