| annielawhy a întrebat:

Am iar o mică problemă si nu știu ce sa fac. De-o săptămână m-am împăcat cu iubitul meu cu care am fost intr-o pauză (ceruta de el pentru a învăța cică) în pauza asta am auzit tot felul de chestii de la prietenii lui cum ca s-ar fi culcat cu mine, ca doar asta a vrut si că acum mă lasă, laude...Cand i-am spus lui a înnebunit ca el n-a zis nimic si ca e lumea invidioasă si ca eu n-ar trebui sa -i cred, părea șocat. Mentionez ca eu n-am facut nimic de genul, chiar dacă el nu irosea nicio intalnire pentru a ma convinge ca ma iubeste si ca ar vrea sa facem asta ca nu mai poate, etc. Cum ar tebui sa gestionez situația? Pe cine să cred?

Răspuns Câştigător
| Freya1 a răspuns:

Acuma sti ca nu poti sa te increzi asa in toata lumea, dar un sambure de adevar tot este.
Eu am patit chestia asta si nu o data.Am mai vorbit in trecut cu baieti, am mai iesit la suc sau in parc si dupa se laudau aiurea ca s-au culcat cu mine.Nu m-au miscat deloc vorbele respective pentru ca nu erau importanti pentru mine, nici nu aveam o relatie in adevaratul sens al cuvantului.Dar cand am patit cu o persoana foarte draga (primul baiat de care m-am indragostit) nu am crezut o iota.Tot asa imi spunea ca ma iubeste, ca sunt vrajeli sa ne desparta etc si l-am crezut.
Ne-am despartit din ceva motive pana la urma si apoi am inceput sa vad chiar cum stau lucurile cand am inceput sa vad ce face, cum se manifesta si in alte circumstante + ca oameni imi aratau dovezi, conversatii, poze.Atunci mi-am dat seama ce fel de om e dupa ce mi-a trecut "indragosteala". Poate asa e si la tine, esti prea indragostita si dragostea e oarba dar vezi tu ca nu si surda.

4 răspunsuri:
| Adry05 a răspuns:

E clar ca a zis aia, pune si presiunepe tine ca sa se intample odata si cum nu s-a intamplat ii minte pe aia ca da ca sa para el mare baiat ca se culca c-o fata. Baieti prosti la varsta asta, ce sa la ceri.

| HazelEyes77 a răspuns:

Baiatul asta nu i credibil deloc in tot aceea ce zice si ce face. Cel mai probabil a luat pauza aia in relatie cu gandul ca din disperare ca l pierzi o sa treci prin patul lui. Cum nu s-a intamplat asa s-a impacat cu tine nu inainte sa se laude la toti ca te ai culcat cu el. Degeaba se jura ca n a fost el faptele vorbesc de la sine avand in vedere cat te presa inainte sa faceti sex si faza cu pauza in relatie cu motiv indoielnic. Daca insista in continuare sa faceti sex cand tu nu iti doresti de fapt iti vei da seama singura cat tine la tine si care e singurul lui interes. Tipul nu te merita asta e sigur.

| gabriielaaa a răspuns:

Întreabă ce a învățat cat timp a fost plecat si fara foc nu era fum e posibil sa fii spus ceva si prieteni sa fii dezbolata mai mult eu te sfătuiesc sa fii atâta la reactii finca daca na spus nimic deplasat la vreun prieten are curaj sa dea ochii cu ei dar de minte nu, valabil si petru prieteni vrostri.

| annielawhy explică (pentru gabriielaaa):

Mi-a zis ca pot să-l pun față în față cu oricine. Să fac asta?