| annielawhy a întrebat:

Am iar o mică problemă si nu știu ce sa fac. De-o săptămână m-am împăcat cu iubitul meu cu care am fost intr-o pauză (ceruta de el pentru a învăța cică) în pauza asta am auzit tot felul de chestii de la prietenii lui cum ca s-ar fi culcat cu mine, ca doar asta a vrut si că acum mă lasă, laude...Cand i-am spus lui a înnebunit ca el n-a zis nimic si ca e lumea invidioasă si ca eu n-ar trebui sa -i cred, părea șocat. Mentionez ca eu n-am facut nimic de genul, chiar dacă el nu irosea nicio intalnire pentru a ma convinge ca ma iubeste si ca ar vrea sa facem asta ca nu mai poate, etc. Cum ar tebui sa gestionez situația? Pe cine să cred? Am mai pus întrebarea asta, dar nu am gasit prea multe raspunsuri concrete.

3 răspunsuri:
| Justme1997 a răspuns:

Ți-am citit și cealaltă întrebare în legătură cu asta. În primul rand nu trebuia să te împaci cu el. Tipul vrea sa te convingă să te culci cu el și el deja s-a laudat la prietenii lui. Tu ești prea moale. Și să înveți pentru. Bac nu este nicio scuza ca sa faci pauza

| Necunoscut112 a răspuns:

E ceva des intalnit între băieţii adolescenţi să se laude că au făcut sex cu nu ştiu ce tipe, pentru a se da "rotunzi" de faţă cu gaşca, deci nu e exclus să fi spus cu adevărat lucrurile alea urâte, indiferent că ţine la tine sau nu.

| Romanul86 a răspuns:

Eu zic că are un caracter infect și dacă a văzut că nu poate obține sex de la tine acum vrea să te streseze că te părăsește ca să-i oferi sex sau se orienteză după alta.
Spune-i și tu că vrei o vacanță vezi ce face! Nu e de încredere.