anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Buna straight face
Am iarasi o problema. Acum este foarte mare straight face. Mi-e si rusine sa vi-o spun dar am nevoie de ajutor. Mama mea are o prietena foarte buna, cu care se intelege foarte bine si femeia aceea are o fiica. Au venit intr-o zi la noi, mamele noastre au plecat la cumparaturi, tata era la lucru. Noi ne-am dus la mine in camera si ea mi-a spus sa ii arat ce haine am, eu i-am aratat [ tin sa mentionez ca ea este mai mare ca mine ] si m-a intrebat daca nu am ceva mai intim si eu am zis LOOOL straight face de aceea este intim laughing) si ea a spus bine. Apoi ne-am pus sa ne uitam la TV, pe canapea eu eram distanta de ea si ea tot se apropia de mine, eu ma indepartam ea se apropia si am intrebat-o ce a patit si ea a zis ca nimic, dupa am stat ce am stat si ea mi-a pus mana pe picior eu i-am zis sa ma lase dar ea s-a dezbracat si m-a luat de mana si m-a dus sus, acolo m-a bagat in camera si a inchis usa cu cheia, mi-a spus ca vrea sa facem dragoste si ca sunt,, buna". Eu nu am vrut dar ea a insistat si a spus ca daca nu fac dragoste cu ea ii spune la mama ca cica eu sunt lesbiana si ca eu o fortez pe ea sa faca dragoste cu mine straight face. Mama are incredere in noi si de aceea cand vine ea pe la noi ne lasa singure acasa crezand ca facem altceva, dar noi straight face. Nu stiu ce sa fac va rog ajutati-ma straight face.

Dau funda, va rog sa nu radeti crying(.

26 răspunsuri:
| FemeiaPisică a răspuns:

Spune-i mamei tale adevarul. Nu trebuie sa iti fie rusine! Ea are probleme mintale si pe viitor daca o sa mai fiti lasate singure, cine stie ce iti poate face. Rupe legatura cu ea si evit-o.
NU trebuie sa iti fie rusine fata de mama ta!

| ComatoseWine a răspuns:

Evita sa ramai singura cu ea.Si nu te mai lasa santajata.Pana la urma nu ar avea cum sa ii spuna mamei tale ceva.Cum se duce la ea? Va fi ceva gen:
"Stii, fata ta e lesbi si ma obliga sa ne-o tragem."

Cel mai bine e sa o ignori, iar daca indrazneste sa ii spuna mamei tale numai bine, probabil ca nu va vor mai lasa impreuna si nu va mai veni pe la tine. Oricum ar fi tu castigi:d

| malina1 a răspuns:

E o problema foarte grava. spune-i mamei tale.sunt sigura ca o sa te creada pe tine decat pe o straina.nu cred ca mama ta nu ar avea incredere in tine
funda?

| PedoBarbie a răspuns:

Bună!
Te-a violat şi acest lucru e rău.
Spune-i mamei tale şi tatălui tău.
Te asigur că nu se mai întâmplă.
Pe curând!

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Eu in locul tau de prima data o dadeam afara din casa :-o Cel mai bine ar fi sa vorbesti cu mama ta si nu o sa mai ai probleme happy

| NuMaContrazice a răspuns:

Cea mai buna metoda ar fi fost sa ii spui mamei tale de la inceput, acum cred ca ti-e rusine, asa ca da-i o mama de bataie lu' obsedata aia, sau daca nu poti, inregistreaz-o si apoi santajeaz-o, sa-ti plateasca pentru tot ce ti-o facut ......ma rog....eu asa as face laughing

| LineGuide a răspuns:

Daca cineva va rade, sigur nu o va face pe seama ta, cat timp are peste 16 ani, si este intreg la minte.Refuza-ti prietena, si nu mai fi sclava ei.

| Resurrection a răspuns:

Sti ca daca are peste18 ani poti sa o bagi la zdup big grin Cel mai bine este sa ii spui mamei tale ca te agreseaza si va gasi ea sigur o solutie.Iar daca fata va nega pe cine sa creada mama ta? pe tine care esti fiica ei sau pe ea care este si mai mare ca tine!

| Almássy a răspuns:

Smunei maicati ce... dumnezooo

| Eduard196 a răspuns:

Vorbeste neaparat despre asta. spune ce iti face fata asta nu mai tacea desi stiu ca iti e rusine. Altfel nu poti scapa. fa public ceace iti face ea

Răspuns utilizator avertizat
| hotdesire a răspuns:

Trebuie sa discuti cu ea si sa te impui psihologic ca s-o determini sa se opreasca. td_concept daca vrei sa vb mai multe.

| Xtal a răspuns:

Cum vine asta? Te'a violat in propria'ti casa, si cei cu toata lumea care isi posteaza id'urile aici, eu nu o sa imi postez id'ul, trebuie sa iti postezi id'ul? Apropo, felicitari te'ai ploconit cu o lesbianca obsedata de sex.

| danielcoman32 a răspuns:

Te rog ia legatura cu mine, vorbim mai multe si te ajut, id meu e daniel.coman32

| AlexTeYubeste315 a răspuns:

FATOO spune-i sa te lase... dar intr-un mod mai bun, ca sa nu te certi cu ea... sau in cel mai rau caz spune-i mamei tale ca ea vrea sa faca sex cu tine, adica explica-i si ei sau daca mama ta este ocupata sau poate iti este rusine vorbeste cu acea fata! spune-i ca tu nu esti '' LESBIANA '' si ca nu vrei sa faci asa ceva si nu te rusina.

DAI fundita? smug

| Mariiuta a răspuns:

Santajeazo si tu.gasesti tu ceva

| numeletrandafirului a răspuns:

Cand stii ca trebuie sa soseasca ea la tine, da-i drumul la telefon sa inregistreze dar ai grija ca ea sa nu isi dea seama si dupa aceea cand vine mama ta acasa si sunteti doar voi doua(tu cu mama ta) arata-i inregistrarea.Cu siguranta va lua masuri! Astfel de specimene ar trebuie inchise la POIANA MARE sau DALGA :d Pe bune, ai grija de tine si nu te mai lasa santajata de ea sau macar cand stii ca vine ea la tine pleaca de acasa sau inchide-te in camera si spune ca iti este rau.

| XxPaPuShIcACuFiTzExX a răspuns:

Draga,eu it spun sincer ca stiu cum te simti. Poate esti BLESTEMATA! TREBUIE sa te duci la un vraci! Sa-ti dea o papusa voodoo si sa o omori pe nemernicadevil. Oricum saraca de tine te violeaza saraca, da si tie iti placesmugsmug.Ar trebui sa te duci si la karatele pe care le preda Kintzi din nordul Muntelui Apuseni.El te va ajuta sa-ti gasesti calea spre mantuire.Eu asa as face sa nu crezi draguto ca e o gluma, eu stiu cel mai bine. Poti sa-l contactezi la numarul de tel:0723333333. Poti sa crezi ca e fals, da are 10 litere si 3 e numarul Domnului. Spune-i ca te-a trimit Leona pentru giudaschiviscumied.Sa nu te balbai ca el te stiewinkingIti urez bafta, iubito:*:*:*:*

| tania_5982 a răspuns (pentru XxPaPuShIcACuFiTzExX):

Mai, fata, cat de proasta o crezi pe saraca fata asta?!? Ea chiar are o problema si tie iti arde de joaca (suna la pompieri ca arde >). Si totusi, cica ala e nr. Domnului, de cand are Dumnezeu nr. de tel. si mai e si pe VDV? Du-te si te culca si mai lasa-ne!

| AlexTeYubeste315 a răspuns (pentru XxPaPuShIcACuFiTzExX):

FETITZO... te uiti prea mult la desene animate laughing mai las-a desenele

| Deeeede a răspuns (pentru XxPaPuShIcACuFiTzExX):

Nu pe bune raised eyebrows eu nu aveam chef de glume dar vad ca tu esti o fata... :d nu are rost sa te caracterizez deoarece eu am mai multa minte ca tine happy.

| Deyutzza000 a răspuns:

Cel mai bine ar fi sa ii spui mamei tale sau, cum a zis AdiYT: Pune-ti telefonul pe inregistrare si baga-l in buzunarul de la pantaloni si in caz ca mama ta nu te crede o pui sa asculte inregistrarea.

| Lady32 a răspuns:

Fetițo, tu esti sănătoasă la cap? Ceri ajutor pentru că o fată vrea să te iubească? Dacă voia să te bată, să te tortureze, sau să îți rupă picioarele înțelegeam. Iar toate imbecilele care dau sfaturi în celelalte comentarii, sunt imbecile totalmente.

| Lady32 a răspuns:

Tu ce crezi ca făcea mama ta cu prietena ei? Mancau seminte? Făceau sex împreună. Și sigur v-au lăsat pe voi două singure pentru ca fiica prietenei mamei tale să facă sex cu tine. Dar tu cum esti din neamul romanesc cel imbecil. Sigur că nu aveai cum sa procedezi alt fel de cum ai procedat.

| AdiYT a răspuns:

Ok, am inteles toata problema ta! deoarece prietena ta e lesbiana, e normal sa se comporte asa am mai multe solutii pentru problema ta!
1: Incearca sa te intalnesti cu ia si sa o inregistrezi, cu telefonul sau sa o filmezi, iar inregistrarea/filmarea sa o arati mamei ei sau a ta.
2: Pur si simplu nu o baga in seama si incearca sa nu faci contacte sexuale cu ia poate fi periculos... incearca sa o eviti! Bafta happy Funda?!