| Nathalie18 a întrebat:

Am iesit cu un tip in oras, apoi cand sa plece a incercat sa ma sarute pe gura, eu dorindu-mi acelasi lucru dar apoi s-a ferit. Ce inseamna asta? Isi bate joc de mine oare?

9 răspunsuri:
| FemeiaPisică a răspuns:

Ori s-a răzgândit din motive personale ori îți mirosea gura îngrozitor.

| Violleta2022 a răspuns:

Poaste iti miroase gurita si de aceea s-a retras

| Emilian65 a răspuns:

Răspunsul tău aici ...Nu isi bate joc de tine dar si-a adus aminte ca nu vrei sa fii sarutata, a renuntat la a te saruta.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Poate nu era sigur ca a inteles bine ca te poate saruta.Nu voia sa te sperie(in cazul in care tu nu voiai asta).

| antonimilk a răspuns:

Doamne, cum adică să-și bată joc? Știi ce înseamnă să-și bată joc? Bătaie, tratament rău, indiferenta, sa suferi, vorbe grele și mai exista și cea sentimentala, dar nu știi că uneori săruturile apar/se prelungesc de la acel val care se naște împreună cu emoțiile?
Poate nu va cunoașteți de mult timp, poate s-a retras fiindcă a zis sa nu se grăbească și mna, se întâmplă multora.
Nu știe ce vrei tu și poate l-a luat valul cum se spune

| Anutsaa122 a răspuns:

Probabil a încercat sa o facă, dar nu era sigur dacă și tu îți dorești asta! Este ceva cu dus și întors...

| EmmaTl a răspuns:

Nu isi bate joc, daca isi batea joc te saruta si apoi nu iti mai raspundea sau avea o atitudine rece ca si cum nu na doi bani pe tine. Probabil nu era nici el sigur sau poate a vazut o mica nesiguranta si la tine. Dar asta cu bataia de joc e exclusa. Mai incearca o data cu el. Succes