Adevărul e că ai întârziat mult, atunci când el te-a vrut tu nici nu l-ai băgat în seamă. Probabil că e supărat pe tine cine ştie, dacă nu te bagă în seamnă dispari din viaţa lui o perioadă până îţi dă un semn.
Succes.
Eu cred ca ma uraste chiar... oricum nu am mai vb cu el de o luna.e posibil sa ma mai caute vreodata in viata asta? ..de fapt degeaba intreb de unul si de altul. ..depinde doar de el
E posibil daca i dai motive.
Daca nu te cauta da-i pace, nu e singurul baiat de pe lumea asta.
Succes!
Unii zic sa-l lasi asa intr-un mod de parca a gresit el cu ceva.Pai ce vrei nu s-a milogit destul de tine? Eu unul daca ma refuzai adio nici ca te mai cautam.Sunt atatea fete pe pamant nu inteleg de ce unii baieti stau si se umilesc la o fata.Ti-o meriti!
Da exact..astea sunt sfaturi de doi lei cica: lasa-l in pace ca daca e de tine, vine el..ma lasi, ce aiurea, si mai ascultam eu de ei...stiu ca mi o merit si ca am fost proasta..probabil si lui in atata timp i-o fi trecut de mine.e naspa, nu stiu ce sa zic, nu mai am ce face
Sa nu intelegi ca am vrut sa te critic dar asta e adevarul.Eu sunt omul care spune direct nu ce ar vrea altii sa auda.Nu puteam sa-ti zic "lasa-l sa te caute el daca te iubeste etc". Acum na incearca sa vorbesti cu el si spune-i ca-ti pare rau, ca nu mai esti ca inainte! Succes!:*
Ma tem ca nu mai am ce face. Am incercat asta luna trecuta si nici nu vrea a asculte.n am mai vb cu el de o luna. m am gandit mai bine si cred ca de fapt o sa l ignor in totalitate..si asa stie ca s disperata dupa el... daca il mai si sun iar par ca o disperata de aia ce vrea sa l lege langa ea Si nu e deloc sexy sa i te oferi pe tava..ca barbatilor le place sa vaneze... daca vrea sa ma caute daca nu sa fie sanatost
L-am pierdut
Asta e acum sa-ti fie invatatura de minte si sa nu mai procedezi asa pe viitor!
Da cred ca merg sa mi o traga ca nu mai rezist...decat sa mi o traga unul de care nu mi place...macar stiu ca de el mi a placut, si mi asum ce o sa fie
Cred ca el s-a saturat sa alerge atata după tine, eu zic sa alergi si tu putin sa vezi daca mai simte ceva!