| Ramo_9946 a întrebat:

Buna am imediat 15 ani si am o relatie de un an si prietenul meu mi-a propus sa facem dragoste.Am fost anul acesta la mare aman2 si am facut sex oral iar acum imi doresc din ce in ce mai mult sa fac dragoste ca el:d.Eu cred ca suunt pregatitahappy
Vreau >parerihappy:d

Răspuns Câştigător
| aida123 a răspuns:

Daca te crezi pregatita :fa-o! nu te lua dupa cei ce spun ca esti prea mica sau ca daca ramai gravida ce o sa faci?! fiecare cu viata lui, si eu am tot 15 ani dar inca nu ma simt pregatitahappy nu te lua dupa ceilalti, daca tu crezi si simti ca vrei sa faci asta fa-o! oricum daca parintii tai vor sa te duca la ginecolog spune-le pe la 17 ani ca abia at ti-ai inceput-o... oricum tu nu trebuie sa te iei dupa mine, daca vrei o faci daca nu atunci nu.te-am pupat :*

16 răspunsuri:
Brigaela
| Brigaela a răspuns:

Discuta intai cu parintii tai. Stii ca la varsta asta este ilegal si daca parintii tai nu isi asuma responsabilitatea, partenerul tau va fi condamnat. In plus, stii ca trebuie sa te duci la ginecolog regulat, din prima luna de la inceperea vietii sexuale si parintii trebuie sa te insoteasca macar pana la 16 ani. Riscul tau de a face cancer de col uterin va fi foarte mare daca iti incepi viata sexuala atat de devreme, in copilarie si ca sa eviti asta, trebuie sa mergi des la ginecolog si sa faci multe investigatii. Astea sunt destul de scumpe, unele necesita internare si ai nevoie de parinti sa te sustina financiar, legal si moral. daca parintii tai sunt ed acord cu toate astea, atunci poti incerca. Desi ma gandesc cu groaza ca vei trai toata viata cu amenintarea cancerului desupra capului si ca practic toata viata ta va fi o cursa de evitare a acestei cumplite maladii. Dar sunt sigura ca stii deja asta si, de vreme ce spui ca esti pregatita, ti-ai asumat chestia asta si riscul de muri foarte tanara.

| elasexygagica a răspuns:

Uau ce superlove struck ce poveste romantica de dragostelove struck sa va tinalove struck eu zic sa faceti sex pentru ca aveti incredere unu in altu, o sa iasa superlove struck baftawinking

| darrio2007 a răspuns:

La 15 ani pregatita? Trebuia de la 13 ani.Pana sa scoti buletinul.

| darrio2007 a răspuns:

Si daca ramai la 16 ani? Cine il creste?

| gicuu1997 a răspuns:

Eu iti sugerez s-o faci, nu ai nimic de pierdut, doar sa fii constienta de ce faci asta, si daca tot o faceti sa nu uitati de prezervative, in rest totul e ok, la 15 e minunat. parerea mea, apropo, am si to 15 si sint baiat...

| Banannie a răspuns:

Ce tarziu ti-ai dat seama ca esti pregatita. Tz tz tz [-x
Ce-ai facut in toti anii astia? Ai frecat menta?

| Ramo_9946 explică:

I'am facut si eu si mi-a facut si ellove struck a fost ft frumoslove struck dar am o singura problemastraight faceparintiibig grin

| VacutzaRoscata a răspuns (pentru Ramo_9946):

Doamne,mi-e tot mai sila de cu*vitzele mici ca tine straight face sa sugi pe*** de la varsta asta? ce generatie de distrusi

| Ramo_9946 explică:

Nu am km sa raman insarcinata o sa facem protejat

| Ramo_9946 explică:

Tata mi-a zis ca at cand am sa implinesc 18 ani sau si mai repede ma v-a duce la ginecologstraight facede chestia asta mi-e frica doarbig grin

| Ramo_9946 explică:

078090770ri imi dau seama ca e frumoslaughinglove struck doar ca nu stiu intr-un fel mi-e frica nu ca ce se poate intampla de parintii mei:-sstraight facebig grin
Sunt sigura ca sunt pregatita pana acum nu am vrt pentru ca eram mai timida dar dup vacanta aceasta la mare sunt convinsabig grin

| Ramo_9946 explică:

Nu stiu dc dar nu vad raspunsurile pe care le datistraight face

| KiddaDot a răspuns:

Pai.daca tu crezi ca esti pregatita.la anii.`astiaa...fa.o.`;* >big grin nimeni nu.ti poate ce sa faci! faci ce crezi si simti ca trebuie sa faci!>big grin succes! xD

| BestOfTheBest a răspuns:

Tu i`ai facut lui sex oral?laughing pai dc nu? daca esti pregatita.

| alexaalexandraa a răspuns:

Nu stiu cat de pregatita esti tu la 15 ani. Esti cam mica, parerea mea. La 15 ani ar trebui sa te preocupe alte lucruri. Iar parintii tai, iti vor binele, de asta iti spun ceea ce iti spun. Poate cand o sa ai peste 20 de ani o sa-mi dai drepatate. Dar este viata ta, faci ce vrei cu ea. Asta a fost parerea mea. Mult noroc, ce sa zic!

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Poi daca u crezi ca esti pregatita, FA-O! Totusi esti cam mica...