| 24567 a întrebat:

Buna!

Am implinit 1 an si jumatate cu prietenul meu.

El alaltaieri a terminat facultatea. Ieri, In tren,in timp ce venea spre casa m-a intrebat daca este ok daca nu o sa ne vedem,m-am suparat deoarece l-am asteptat toata vara,imi era fffoarte dor de el... intr-un final ne-am intalnit.

Astazi a iesit afara cu un amic iar cand am vb cu el la telefon sa stabilim ora la care sa ne intalnim, mi-a spus ca nu prea are chef sa iasa afara. Acum se joaca pe calculator cu prieteni.

Cred ca incearca sa ma evite.

Ce ar trebui sa fac?

9 răspunsuri:
| GyoLove a răspuns:

Incearca sa discuti cu el. Sa il intrebi de ce este atat de distant, daca mai simte ceva pentru tine. E posibil ca lui sa nu ii fi fost atat de doe de tine pe cat te-a fost tie de el. Sper sa te ajute sfatul. Numai bine.

| sebysebyca a răspuns:

Sa-l dai pe mana politiei!

| LostInBubble a răspuns:

Sa vorbesti cu el despre asta.

| ღNuTzAღ a răspuns:

Pai incerca si tu sa-l intelegi...a terminat facultatea si vrea sa se distreze poate un pic cu ei, sa se vada, sa vorbeasca...Nu cred ca ar vrea sa te evite..Intelege-l si tu si nu te mai supara pe el..sau e si vorbeste cu el, comunicarea intr-un cuplu e cel mai important! Pa si baftawinking

| stefyuk a răspuns:

Spune.i tot ce simtzi.Imi pare bine ca te.am ajutat!:*

| LALABENDTABI a răspuns:

Intreaba-l in fata ce are degand

| Piciux a răspuns:

Vorbeste cu el! Spune-i tot ce ai pe suflet.

| adina1345 a răspuns:

Poate nu incearca sa te evite, poate pur si simplu are nevoie de putin timp cu el insusi si cu pasiunile lui (amici, pc, mai stiu eu ce). Gandeste te ca: poate era obosit, poate ii este dor si lui de casa, poate simte nevoie sa se bucure de toate lucrurile pe care nu le a avut la facultate. Toti simt nevoia uneori de putin timp doar pentru ei, pentru tabieturile lor. Acorda i spatiu si timp, altfel se va simti sufocat de relatia pe care o aveti, in loc sa o vada ca un mod de a se simti bine si de a se relaxa in prezenta ta. Nu te poti astepta sa coboare direct din tren si sa fuga la tine, sa iti dedice fiecare secunda din viata lui. Presupun ca are familie, are amici, deci mai are obligatii si fata de alti oameni, nu doar fata de tine.
Incearca sa fii si tu un pic mai indiferenta, pentru ca daca isi da seama cat de mult depinzi de el nu cred ca o sa fie prea incantat, ba mai mult, s ar putea speria. Gaseste ti alte activitatihappy iesi cu prietenele, fa ceva ce iti place. Lasa l si pe el sa te caute, sa te invite sa iesitibig grin