| george608 a întrebat:

Buna, am împlinit 16 ani și mă confrunt cu o problema mare. Sunt gras și am penisul puțin curbat în sus și măsoară 10-10, 5 cm daca îl masor pe curbura și pe lungime are vreo 9 și ceva și pe lângă asta am și fimoza. Sunt destul de complexat de lucrul asta și vr cv sfaturi deoarece îmi amintesc mereu de problema asta.

8 răspunsuri:
| Sistemulxxl a răspuns:

Asta este. CSF NCSF.

| VoidEternal a răspuns:

Măcar încearcă să slăbești. Asta poți face.

| dullcat a răspuns:

Buna.Sa stii ca nu te ajuta deloc sa ai ganduri obsesive despre ceva ce nu poti schimba.Concentreaza-te pe aspectele la care poti lucra, sa le imbunatatesti si sa devii cea mai faina versiune a ta.

Probabil toti prietenii tai se lauda cu marimi inexistente, iar tu te lasi afectat, asa-i? Inca esti in crestere pana la 18 ani, asa ca nu asculta de toti mincinosii si toti gigolo care se lauda cu o bucata de carne pentru care nu au contribuit cu nimic. Daca vrei sa te simti valoros si sa ai stima de sine, cauta-ti alte repere in viata. Unii se lauda cu marimea si habar n-au s-o foloseasca.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Și care este întrebarea?

| anonim3247 a răspuns:

Pentru unele femei penisul tău e perfect.

| mihai69 a răspuns:

Dacă e destul de gros, ai exact ceea ce au fetele nevoie.
Fimoza se tratează, mergi la un urolog.

| Sistemulxxl a răspuns:

Pai nici eu nu am 40 de kg. Sotia spune ca-s aratos, vecinele ma admira, colegele de birou ma divinizeaza.

Răspuns utilizator avertizat