anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

am implinit 18 ani si am decis sa ma masturbez, deoarece multe fete fac asta si am vrut sa incerc si eu. Dupa ce m-am masturbat peste cateva zile am inceput sa simt dureri intr-o parte, iar mai apoi chestia alba care se elimina mereu mi-a venit de culoare mai inchisa, cafeniu-rosietic. Poate fi asta cauza? Atentionez ca nu am introdus nimic in interior ci doar am mangaiat clitorul si putin mai jos. Cand eram mai mica la fel mi s-a intamplat ca substanta alba sa-mi vina de culoarea cafenie sau rosietica(atunci nu ma masturbam) dar mami mi-a spus ca posibil am racit.

5 răspunsuri:
| Vvistula a răspuns:

Nu e nimic grav

| corbulalbrosu a răspuns:

Organele genitale femenine sunt foarte sensibile si din acest motiv este recomandat sa se mearga la consultatii de cateori apar modificari inexplicabile pentru evitarea unor complicatii ulterioare.

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Atât timp cat nu ai nici un act sexual, nu ai de ce sa îți faci griji.

Da, este posibil sa fi răcit.

E posibil sa ti curgă si acele mici pete de sânge doar daca in timpul masturbării ai avut puțin contact si cu himenul si de la acesta o fi putut sa curgă puțin sânge.

Oricum, rău nu e nimic.

Daca chiar îți faci griji si persista, poți vorbi cu mama ta si sa mergi la un doctor sa vezi ce ti se întâmpla.

De obicei acele sângerări mai apar si când ești in perioada fertila sau stai pe rece. happy

| HiTman08 a răspuns:

Nu e nimic anormal, masturbarea nu afecteaza cu absolut nimic la fete, doar la baieti poate provoca efecte secundare daca e in exces.

| simpluone a răspuns (pentru HiTman08):

Serios? Si sa nu-mi spui ca duce la orbire! Singurele efecte pe care le are si la baieti cat si la femei daca este in exces (si aici ma refer cu adevarat exces) sunt cele psihologice, de comportament. Cat despre intrebarea lui Utnou faptul ca ai inceput datorita faptului ca si altele o fac este complet aiurea. Incepi ca vrei tu sa o faci si nu pentru a fi in rand cu lumea. Vrutul asta al tau este cheia, faptul ca tu vrei este mesajul pe care coprul il transmite mintii ca este pregatit sau mintea spune corpului ca trebuie accelerata pregatirea. Dezvriginarea pe langa efectele fizice normale are si efecte hormonale majore. De aici si atatea dereglari de menstruatie confundate cu sarcinile desi bineinteles poti ramane insarcinata daca nu te protejezi. Insa odata dezvirginata coprul incepe in a lucra pentru a deveni natural mama prin hormoni. Incepe o dezvoltare accelerata a sanilor, un apetit crescut sexual etc.
In cazul tau mama ta a avut dreptate este o simpla infectie care va trece. Sau e posibil sa fie o menstra falsa datorita dereglarii hormonale. Daca persista poti consulta un medic ginecolog