Conformeaza-te regulei ca oriunde te vei duce, in orice colectivitate, oamenii de genul asta nu or sa lipseasca niciodata.
Eu in locul tau o aruncam de toti peretii...Si dupa aia daca venea cu nu stiu cine, stie de urma dupa aia la scoala. O bataie mai grava ca precedenta, pana se potoleste.
O doamne...de ce sa ii dai ei satisfactia de a nu te mai vedea cu baiatul respectiv? in locul tau i-as face numai in ciuda =]]. la un moment dat o sa se plictiseasca sa te faca pe tine sa te simti aiurea, vazand ca tie nu iti pasa >
Nu-i nevoie sa renunti la el pentru pisata aia
Eu as lasa vorbele deoparte si...
Daca te desparti de el nu te va lasa in pace va continua si stai calma no sa vina cu prietenele ei si daca vine ce esti cu prietenu tau crezi ca le lasa sa dea in tine:? eu zic sa ramai cu el
Dao-n pisici de nebuna stai cu baiatul ala in continuare ca o sa o faci geloasa fericirea ta ii provoaca ei suparare mai bine o iei un pic la pumni sa o ametesti si dupa o iei de par si o tarasti pana la voila
incredibil cate poti sa mai vezi pe site asta, cum sa te desparti de un tip pentru ca fosta e nebuna ...rupe-i pliscu