Si ne intrebam de ce e plin de Columbence in lumea asta! Ca vor sa se despuieze. Dºaia!
I-o fi cald fetei cu hainele pe ea!
Mami draga, ia pune tu mana pe carte la 11 ani, ca ai vreme si de baieti!
O sa ai timp sa-i cuceresti sa sa-i probezi o viata intreaga!
Pai si vrei sa ii cuceresti pe toti? ...off.foarte ambitioasa. nu ai rezolva nimic daca te-ai imbraca mai indraznet. te-ar cataloga ca fiind o oarecare, mai ales la varsta ta. fii naturala si nu te schimba cu nimic. nu iti trebuie baieti la varsta asta.
Doamnee cati ani ai? La varsta ta deja vrei sa cuceresti mai multi baieti nu doar unul singur. e grav, foarte grav! peste un an doi ne vei intreba cum se face sex in 3-4?
Oare de ce trebuie sa ii cuceresti? Sa devii populara sau ce? Eu as zice sa o lasi mai incet Inca nu sti ce inseamna adevarata dragoste si daca vrei ca cineva sa te placa cu adevarat trebuie sa fi tu insati!
Ce copilă eşti, chiar crezi că vei cuceri acei băieţi ' super tari ' dacă umbli în păsărica goală prin faţa lor? n`o să-i cucereşti niciodată dacă o ţii în ritmul ăsta, vai vai vai de capul tăăău
Haaaaa raspunsul clasic pentru intrebarea ta. impuska`teeeeee. chiar nu exista kick pe siteul asta cum era pe vremuri pe mirc?
Sa fi mai tupeista sa intri in vorba(glumeste cu ei) cu ei dar in niciun caz nu te imbraca mai indraznet vor crede ca esti curva...
Parca TPU era pentru a fi ajutati.Nu a fi criticati si luati in batjocura.
NU ca i-as lua apararea.
Dupa poza ta nu ai mai mult de 11 ani, si deja vrei sa dai jos din haine ca sa cuceresti un baiat? Atata poti doar?! sa-i cuceresti prin "etalarea goliciunii"? Mai bine profita de copilarie si mai lasa baietii! Nu uita ca nu toti baietii se cuceresc prin despoiala, unii au o alta parere despre aceste fete, mai bine fi tu insuti.
Nu crezi ca esti cam mica?! adica ce ma mai mira, ca in melodia lu' puya: ''la majorat vor gang-bang nu tort''.
Nu crezi ca esti cam mica?! adica ce ma mai mira, ca in melodia luí puya, ''la majorat vor gang-bang nu tort''
Hey de cand si pana cand e TPU un site de batjocora. Unu face misto de altu.Raluca a facut acest site sa ne ajutam unii pe alti.
Fi tu insuti fato! Ce-ai si eu am 11 ani si urasc baieti iar tu te pui pe cucerit? Nai 18 ani pune mana si invata!
linarkfts întreabă: