Deci mama ta va fi mereu langa tine si a fost si pana acum, te.a ajutat mereu cand ai avut nevoie ti.a dat ce ai vrut.iar tu vrei sa ii declari razboi din cauza unui baiat cu care vorbesti de cateva zile? mai gandeste-te odata.normal ca nu e de acord tu ai 17 ani iar el 24. e diferenta de 6 ani intre voi. daca era de acord era o mama care nu ii pasa deloc de copilul ei.sunt curioasa ce inseamna acest razboi declarat.te muti de acasa? ai sa vii inapoi in 2 zile.nu mai manaci? ti se va face foame repede.ai 17 ani, chestiile astea sunt normale, inca mai crezi in puterea dragostei si rahaturi de astea.dar realitatea nu e asa. daca era un baiat serios nu se incurca cu pustoaice de 17 ani care vor sa declare "razboi".un sfat preventiv... daca ai sa te culci cu el, si sigur se va intampla asta, nu il crede pe cuvant cand iti va spune ca nu e nevoie de protectie fiindca va avea el grija de tine.nu va fi asa.iar peste 1 luna am spui disperata tot aici pe TPU ca nu stii daca esti insarcinata sau nu si nu stii ce sa faci.sut si anticonceptionale nu doar prezervativ.si nu ingrasa sau alte mituri de astea daca le iei cu prescriptie de la ginecolog
Sunt pareri impartite, ti-as zice pe de o parte sa il lasi, sa o asculti pe mama ta. Pe de alta parte, ti-as zice sa fii cu el, sa lupti pentru realatia asta. Problema este ca tu ai 17 ani, poti fi naiva. Ramai cu el, insa tine cont de sfaturile mamei tale. Ea niciodata nu o sa iti vrea raul! Bafta!
Vorbeste cu ea si convinge-o ca sti ce faci si ca nu te pui pe lucruri rele si sa aiba incredere in tine
Cam greu de luat o hotărâre! Eşti încă minoră şi depinzi în totalitate de familie! Este întradevăr o o distanţă considerabilă, dar nu asta ar conta, iubirea nu are vârstă! Nu stiu ce sfat şă-ţi dau să iasă bine! Cred că ar trebui să ţii secretă relaţia o perioadă, şi poate se schimbă şi comportamentul familiei! Să fii iubită maxim!
Auzi la astia ca iubirea nu are varsta. Ma mir ca nu ai gasit unul de 40 de ani frate... Umbla cu baieti de varsta ta si traieste fiecare parte a vietii asa cum e normal. Ala e un cretin fara succes la fetele de varsta lui si prosteste adolescente. Este mult prea mare pentru tine, lasa-l pana nu e prea tarziu.
Dar intre mama si tatal tau ce diferenta e? Daca e una mai mare de 2-3 ani ani spune-i si ei asta si intreab-o cum s-ar fi simtit daca nu are fi fost cu tatal tau din cauza varstei.
Asa nici mama nu l-a acceptat pe prietenul meu la inceput eu avem 18 ani el 22 dar dupa ce s-a convins ca e om bun totul a fost ok! stiu ca nu e acceasi diferenta dar totusi! puteti sa va vedeti cu totii sa il cunosca si ei si daca tie ti se pare ok continua dar nu face sex de acum ca vei regreta chiar daca zice el.mai asteapta! si clar cu prezervativ! si nu trebuie sa declari razboi k parintii iti vor binele! asa gandeam si eu acu 1 an dar m-am razgandit!
Poti sa-i spui ca in dragoste nu exista varsta si daca va iubiti nu prea e corect sa se bage intre voi. In nici un caz nu-i declari razboi doar e mama ta
Uite daca nu il cunoaste prezintail ma.i bine si dupa aceea sa isi de.a cu parerea.Dar daca ai facut deja asta nshh incearca sa iii spui ce lucruri dragute care le face pentru tine si nshh nu prea am experienta cu din astia mari [ am 13 ani ] Funda ^.^
Stii ca mama e pe primul loc, dar si ea ar trebui sa o lase mai moale.Intr-adevar diferenta de varsta poate nu o prea incanta pe ea, fiindca nu il cunoaste pe tip cum il cunosti tu.