| NatachaBianca a întrebat:

Buna!
Am început o relație pe ascuns cu profesorul meu. Sunt la Drept, el e avocat, dar și preda.

Am 25 de ani. El are 43. Arată foarte bine, e in forma( nu genul ala de umflat, dar se intretine) și e un barbat adevarat. Nu ca o grămadă de pustani din ziua de azi. Mi-am pierdut virginitatea cu el acum cateva saptamani.
Singurul motiv pentru care ma îngrijorează situatia putin e faptul că a fost divorțat de 2 ori si are doi copii mari. Imi e frica sa nu afle ei cumva. Dar el a zis ca nu ar fi o problema asta, ca nu e treaba lor. De la el primesc bani si bani frumosi lunar si sa nu comenteze aiurea.
Totusi am un nod in gât. Ce sa fac?

15 răspunsuri:
| mgtow a răspuns:

O ti asa cat te duce tineretea, cand incepi sa ajungi urata sa nu te plangi ca nu te vrea nimeni

| VerginicăVacăGrasă a răspuns:

Eheheeee ia uitati cum se poate absolvi o facultate de drept cu magna cum laude. stimata domnisoara esti tanara, traiesti cea mai minunata perioada a vietii, domnul profesor si-a trait malaiul, este batran deja si tu esti o distractie pentru el. la varsta ta ar trebui sa te distrezi prin camine cu colegele, sa strabateti cat mai multe cearsafuri, sa dati chefuri in camin. lasa-l pe domn profesor in pace si gasesteti unul tanar

| NatachaBianca explică (pentru VerginicăVacăGrasă):

Nu sunt genul care se culca cu oricine si cu siguranta nu prin cămine.
Dacă nu ai citit bine, poti relua. Mi-am pierdut cu el virginitatea, deși ar fi fost multi băieți cu care as fi putut.
Nu fac nimic pana nu sunt ca imi doresc cu adevarat. Nu sunt "trashy"
Nu voi sări nicidoata dintr-un pat in altul. Da. Plictisitoarea de mine
La 40 de ani arata omul asta mai bine decat multi altii de 20 cu gleznele la vedere.

| ania a răspuns:

Ai un nod în gât pentru că îți spune conștiința că ceea ce faci nu e bine. Diferența de vîrstă nu e ceva grav, mai ales dacă se menține în formă. Contează și motivul celorlalte 2 divorțuri, dacă a fost înleșat sau dacă s-a plicitisit el de celelalte neveste pentru că credea că i se cuvine mai mult, poți avea și tu aceeași soartă, peste câțiva ani, e bine să afli dacă poți de ce a divorțat și de la alții care au cunoscut situația, îți faci o idee despre caracterul omului. Ești pe teren sigur doar dacă respecți principiile Creatorului de a nu mai face sex înainte de căsătorie și a rămîne fidel pe viață dacă te căsătorești. Dacă nu au ambii aceste convingeri totul e imprevizibil, fiecare suferă consecințele alegerilor lui și ale alegerilor imprevizibile ale celuilalt.

| Violleta2022 a răspuns:

Ar trebuii sa-ti imaginezi ca nu esti decat o "alta femeie" cu care isi satisface madularul din pantaloni si pai o arunca, asa cum a procedat cu fostele neveste si zeci de amante pe care le-a avut probabil pana acum.
Ce sa faci? Intrebarea asta trebuia sa ti-o pui inainte sa-ti patezi onoarea sis a-i ajungi amanta.

| corbulalbrosu a răspuns:

Pentru a spera la o relatie stabila si de viitor trebuie sa ai in vedere diferenta de varsta destul de mare. Dar avand in vedere si multe astfel de cazuri : Liviu Dragnea sau Viorel Lis si multi alti barbati suspusi dar nu doar/numai ei, reiese ca o relatie fericita se poate realiza si in cazul vostru. Trebuie sa ai incredere in el sa ncercati o vreme si daca relatia va fi OK, numai tu poti fi cea care poate sa decida in ce mod vei proceda. Multa sanatate si fericire!

| Catrice a răspuns:

Go on. Doar are și el nevoie să-și satisfacă... nevoile.hee hee

| Sofer a răspuns:

Simtete bine cu el. Oricum diferența de vârstă e foarte mare.

| Emma30555 a răspuns:

El este un bărbat divorțat e normal sa și refacă viata Și el este încă destul de tânăr nu știu de ce exagerează ceilalți care ți au răspuns înainte, dar întradevar peste 10 ani se va simți probabil diferența de vârstă dintre voi. Mai nasol e ca a divorțat deja de doua ori adică nu e foarte stabil, dar pana la urma tu îl cunoști și o sa vezi cum evoluează relația

| Octavian81 a răspuns:

Ciao!
Stiu! Genul asta de relatie e fantezia fiecarui student/studente.
Okay, esti tanara, zburda hormonii in tine, dar relatia student-profesor nu e una agreata intr-un mediu universitar. El isi poate pierde postul de cadru didactic daca se afla, plus scandaluri, unul peste altul. Ar putea avea necazuri si in Barou, din cauza eticii profesionale.
Nu stiu daca tie ti-ar placea sa iti risti cariera pentru o partida de sex cu un student. Pune-te in locul lui.

| Whitesnake99 a răspuns:

Daca il iubesti, ramai cu el pana cand incepe sa te scarbeasca, dar intre timp casatoreste-te cu el ca macar sa poti sa-i iei jumate din bani.

| orailibrail a răspuns:

Voi fi sincer cu tine.
Daca ti-ai pierdut virginitatea cu el, ai ales cel mai prost posibil.
- In primul rand Varsta... sunteri din generatii total diferite, ganditi diferit
- faptul ca e divortat de 2 ori ar fi trebuit sa te tina departe de el.

| orailibrail a răspuns:

Ti-ai pierdut virginitatea cu el?!

Cred ca asta l-a facut sa se ataseze de tine.
La 25 ani, Cu cat esti mai inaintata in varsta cu arat atasarea e mai mare, fata de cel caruia i-ai oferit virginitatea.
inteleg torusi in intrebarea ta o nesiguranta.
Nu ai povestit... de cat timp sunteti impreuna? El stia ca esti virgina? Pana la pasul cel mare?

| Kalibi1327 a răspuns:

"Doar la 25 ti.ai pierdut virginitatea? La 13 ani ce făceai te jucați cu păpușile?"

| georgeASAP a răspuns:

Adica ce vrei sa spui? Ca nu exista si exceptii?