| StaRmAgiC a întrebat:

am inceput prin a scrie de fostul meu prieten care imi este coleg de clasa...acum poate ca inca mai sufar in tacere dupa el. dar sunt foarte hotarata sa-l uit pentru ca nu ma merita.insa inainte de toate vreau sa-l fac putin gelos...adica vreau sa vad daca el mai tine la mine. el saptamana trecuta nu a venit deloc la scoala asta de cand i-am zis ca il iubesc.cu toate ca mi-a raspuns in cele din urma la acel mesaj si mi-a zis ca ce rost ar mai avea.si nu-mi raspunsese daca mai tine la mine...si imi venise o idee cu colega sa il iau prin surprindere.ca eu as avea o atractzie fata de un alt coleg de clasa.care bineinteles a fost de acord acel coleg de clasa sa jucam teatru in fata lui...insa nu stiu daca fac bine... Voi ce credeti? Dati-mi si mie o parere...va multumesc:*

Răspuns Câştigător
| Razvan a răspuns:

Mai mult te complici.Si dai dovada de o purtare imatura pe deasupra.Nu il subestima pe fostul prieten; isi va da seama ca joci teatru si cand te va confrunta nu va iesi deloc bine. Cea mai buna cale de refugiu este in scris.Scrie orice, despre oricine, oricand simti nevoia. E un fel de razbunare dar care nu raneste pe nimeniwinking

6 răspunsuri:
| monyk a răspuns:

Buna, sincer...nu cred ca are rost, pentru ce daca nu mai esti cu el? Merita sa pierzi timpul cu asta? Mai bine fa-ti un alt prieten adevarat si astfel il vei uita pe fostul... e cam greu, dar sigur vei reusi cu vointa...mai bine eu zic sa il ignori, fi indiferenta, asa vezi daca tine la tine, eu cred ca daca tinea la tine, nu crezi ca ti-ar fi zis, sau ar fi facut el un pas pentru impacare, ca daca iubesti pe cineva atunci faci tot posibilul sa fi cu cel/cea iubita... daca nu a facut-o poate ca nu mai tine la tine, asadar la ce sa pierzi vremea cu jocuri prostesti?

| CevaNormal a răspuns:

Ca atare nu este prea bine sa faci asta, sint si alte metode mult mai democratice si mai diplomatice de a face o persoana ca a pierdut ceva la care nici nu se gandea ca poate fi fericirea lui pe toata viata. Oricum mai bine du-te si discuta cu el, nu incerca sa-i demonstrezi ce poti tu sa faci, ca noi suntem in stare sa facem multe toti, dar putini putem face ceva la care putem sa ne mindrim, si sa spunem in final ca suntem cool.

| georgiana a răspuns:

Dragoste cu nabadai! laughing...va jucati de-a iubirea...pai,tu tii la el? vrei sa-l faci gelos...pentru? ai zis ca nu-ti mai pasa de el... daca mai ai sentimente cauta-l si vezi poate mai pueti fi impreuna, daca nu lasa-l in pace... te joci acum tu cu el, apoi o sa se joace el cu tine...(sa-l faci putin gelos... poate merge.dar...doar atat.)by`

| madyyy18 a răspuns:

Esti frumoasa, tanara pfff cati baieti nu te vor o sa-si dea seama ca face la misto si o sa isi bata joc de sentimentele tale

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Sincer. te amagesti singura. daca vrei sa-l faci gelos.inseamna ca inca mai tii la el si ca iti pasa de ce parere o sa aiba el despre faza cu colegu.si daca si lui ii mai pasa de tine atunci o sa reusesti sa-l faci gelos. daca nu mai simte nimic pentru tine, poate ca nici nu o sa il intereseze daca esti sau nu cu altu.acum depinde si de caracteru lui.
insa fazele astea sunt copilaresti si nu duc la nimic bun.

| sorina_8895 a răspuns:

Nu da bine la reputatia ta daca vrei sa faci chestoa asta... O sa iti arati mai mult slabiciunea ta fata de el...Ar fi bine sa ii zici s va intalniti si sa vorbiti despre cauza voastra, iar el daca nu o sa mai vrea incearca sa il eviti eventual sa iti cauti alt prieten, iar atunci el daca tine la tine o sa te caute el si o sa isi dea seama ce a pierdutwinking...iti zic eu foarte sigur ca asa se intamplawinking