anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

am inceput viata sexuala si in timpul contactului sexual am sangerari.si la inceput dureri este grav? multumesc

Răspuns Câştigător
PsihoSex
| PsihoSex a răspuns:

Durerile pot fi de la insuficienta dilatare si lubrifiere vaginala, consecinte ale unui preludiu=incalzire. insuficiente, si asociate cu stressul inceputului si posibila lipsa a placerii! Deci in primul rand preludiu mai lung, si tandrete mai multa!
Sangerarile nu sunt prea normale! Ar putea fi si de la insuficienta rupere a himenului, dar si de la unele micro leziuni intra vaginale! Cel mai bine e sa te duci imediat! - chiar si azi!, la un spital de obstetrica-ginecologie - la un consult ginecologic de specialitate! Nu neglija, si nci nu mai amana! Cu sanatatea aparatului reproducator nu e de glumit!
Sper ca folositi prezervativ!

Citeste si aici!:

www.informarehpv.ro

3 răspunsuri:
| Andreeagen a răspuns:

E normal. insa nu asta mia captat atentia ci faptul ca tu ti'ai inceput viata sexuala fara informatii."de baza". Eu zic sa mai citesti putin despre astahappy

Numai bine!

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Nu te speria asa este la inceput, pana cand vaginutzul tau se acomodeaza cu al lui era sa scriu, cu actul sexual, o sa mai ai. Pliurile in interiorul vagnului sunt sensibile, n-au fost folosite si atunci sangereaza, incearca sa fii umeda cand incepeti sa va iubiti si folositi lubrefiante cu apa, sunt foarte bune.

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Bună.
Membrana himenală nu s-a rupt din prima și de aceea încă mai sângerezi. Și durerile vor ceda cu timpul.
Este bine dacă te-ar vedea și un ginecolog pentru a vedea dacă este sau nu ceva mai grav.
Protejați-vă și igienă riguroasă.
Pa, pa.