Nu poti evita acest lucru, de a nu mai da ochii cu el o perioada de timp? Ar fi o solutie, doar ai zis ca te simti usurata cand nu il mai vezi...
Iubesti pe cineva caruia nu-i pasa deloc de tine.Gaseste-ti alt baiat pe care sa-l iubesti, dar mai intai, el sa te iubeasca pe tine! Pana nu gasesti pe altcineva vei suferi mult, dar aceasta suferinta este degeaba, asa incat fa-ti alt prieten (acesta nu are afinitati cu tine si tu nu-ti dai seama).
Buna
Cui pe cui se scoate, nu-i asa?
Prietena mea buna s-a cuplat cu tipul care il placeam ( ea stia)
Fiind in aceiasi gasca ii vedeam zilnic. Am crezut ca ma duc cu capul. Pana am gasit pe unul care sa ma merite. Asa sa faci si tu: e plina lumea de baieti. Si o sa il iei pe cel de la care te astepti mai putin. Asa am patit si eu si nu-s singura! Succes
Sunt lucruri in viata care sunt greu de acceptat dar nu poti sa faci nimic.Trebuie sa te resemnezi, sa fii mai libera cind il vezi si sa-i arati ca deja l-ai uitat. Odata, de doua ori si a treia oara va fi mult mai usor.Nu intotdeauna iubim persoana potrivita si poate ca asa si a trebuit sa fie cu voi doi.Fii tare si gindeste-te ca ai un viitor si fara el! pa
Pai tocmai tu ai spus ca-l iubesti iar faptul ca nu mai ai nici o sansa cu el te face sa fii triiista.
AndrewTate7789 întreabă: