Relatie la distanta =pierdere de timp.iluzi,dezamagire si atat
nu inteleg de ce complicati cu relati la distanta
Poate ca s-a speriat de intalnire. Cine stie, suna-l si vorbeste cu el. De ce a ales asa daca mai are sens sa astepti sau iti vezi de viata ta. Nu te agata de relatii la distanta, cel mult lasa-le la stadiul de prietenie pentru ca de multe ori ele sunt sortite esecului. E greu sa intretii o astfel de relatie la propriu pentru ca-ti trebuie bani, doar cu distanta si vorbitul la telefon nu merge. Una e sa poata sa vina la tine la orice ora cand ai nevoie si alta sa fie la un telefon distanta.
Nu e speriat de intalnire. Inca tot insista si facea tot felul de planuri.
Vorbeste macar cu el sa te lamureasca, sa-ti iei un pitic de pe creier. Si nu trebuie sa idealizezi atat de mult relatia asta, nici macar nu v-ati vazut, n-ai de ce sa suferi.
Ai dreptate, stiu ca nu am de ce sa sufar. Poate am doar orgoliul ranit ca s-a saturat atat de repede de mine, cand totul mergea atat de bine intre noi. Multumesc de sfat
"Si vreau atat de mult sa-i zic ca mi-e dor de el, sa-i zic ca simt un gol in piept de fiecare data cand ma gandesc la el." --->Ce te împiedică să faci asta?
"dar mi-e frica ca o sa par disperata si cu prea multa nevoie de el. " --->asta ești deja, nu încerca să pari altcineva.
Sfatul meu: Spune-i tot ce ne-ai spus și nouă, dar după încheie orice contact cu el, iar pe viitor nu te mai agăța de o relație la așa de mare distanță.
De ce sa-i spun tot ce v-am spus si voua daca oricum dupa as incheia orice contact cu el?