Fetele mai mici sunt mult mai usor de dus in pat decat cele mai mari. O fata cat de cat matura ar fi stiut din prima ca nici o fata de clasa a noua nu face sex, ca aceasta etapa apare mult mai tarziu in viata unei fete. Tu te-ai aratat, ca orice fetita imatura de varsta ta, extrem de disponibila, foarte usor de sedus si abandonat. Asta vrea de la tine: sex simplu si fara complicatii.
O fata ca tine mica ar trebui sa stea in bancuta ei si sa nu se mai joace cu focul, ca se arde grav!
Tipul asta ar fi un mare cuceritor daca ar avea o vrajeala ceva mai buna si s-ar orienta spre fete majore. El pana la urma nu a facut altceva decat sa testeze piata, sa vada pana unde poate merge. Data viitoare nu te mai duce matale la astfel de intalniri pentru ca s-ar putea sa se supere nitel mai tare si sa incerce sa te violeze
Că vrea să se culce cu tine şi după... „ - Te cunosc cumva? " deci mai bine rămâi fată mare şi ai grijă de tine, nu-i da atenţie şi f important numai ieşi cu el cine ştie ce-ţi face.
Fată ca tine mică? - Fruct interzis.
FantaSZy.
Lasa l sa se duca de unde a venit. In primul rand e cam nesimtit ca a iesit asa repede la atac. Nu cred ca ar trebui sa i mai permiti sa te atinga, sa incerce si el mai subtil, dar e cam badaran. Iar faza cu asa mica, el vreau sa te faca sa crezi esti numai buna, sa nu te simti complexata, vrea sa te amageasca sa i cazi la pat. Nu i da nici o sansa. Nu te merita, e mult prea indraznet si e clar ca vrea doar sex. Lasa ti virginitatea pentru cine merita, si lasa ca acel moment sa il tii minte toata viata cu pers pe care tu o iubesti. Sper ca te am ajutat, totul tine de tine de acum incolo, ai mare grija cu acest gen de baieti, sunt periculosi!
Nu te mai mira ce vrea, e clar e baiat si vrea sa se culce cu tine numai asta urmareste. Acuma depinde de tine daca vrei sa fie prima oara ceva special cu cineva care sa te iubeasca sau sa fie sec cu unu care doar ti'o trage si pleaca. Ai mare grija.
Pai eu cred ca el te vede mai mult ca pe o distractie... dar nu ai de unde sa stii asta sigur tu il cunosti cel mai bine si nu esti asa mica eu am 13 si vb cu baieti de 17 ani asa ca nu te mai tot subestima atata mai asteapta si alte raspunsuri dar ia-l in considerare si pe al meu te pup
Probabil
esti dragutzasi prada perfecta pentru el. daca te considera mik te considera si naiva.probabil vreau doar sa fie primu.nu stiu daca dp iti va oferi o rel stabila avand in vedere si distanta.
ai grija eu zic sa nu mai iesi cu el! daca se supara at cand ii spui ca te deranjeaza gesturile lui inseamna ca nu tine deloc la tine si vrea doar asta! daca nare rabdare sa fii u pregatita si sigura ca vrei so faceti.
succes
fundita
Ca vrea sa te transforme in carpa lui, dar nu e vine lui e vina ta ca ii permiti asa ceva. o fata normala l-ar fi "ejectat" imediat
Ramai virgina el e un *** virgin pariez si nu a dat de nimeni cu care sa se culce
vrea sa ti'o traga si apoi sa te lase in pace...
sa nu accepti... chiar daca va trebui sa va despatyti de el
gandeste'te ca o fata are onoare atunci cand este virgina.
cu cat esti mai mult timp virgina cu atat ai mai multa onoare
daca o faci acum iti vei pierde aceasta onoare si vei capata titlul de " curva " chiar daca uh poate il iubesty si o faci din dragoste... lumea nu stie, dar vorbeste
ai grija de tine te'am pupat.
Pai el nu e iubitul tau nu? Atunci de ce ii permiti sa iti puna mana pe sani, fund etc? deci, si tie iti place nu? E clar ca vrea doar sex Oricum o sa gasesti alt baiat care sa te merite si care nu e nesimtit
Bafta!
LoL Sara
De ce e nesimtit? ca o esit la atac?
Sa fim seriosi
Asa e frumos asa e viata
Ce vrei? sa astept 2 zile ca sa pun mana pe un san? sau pe fund?
E na verifica omu marfa
Ce vrea? Vrea sa te f***, asa mai pe romaneste
A vazut ca probabil esti micuta asa cum spui si tu si destul de inocenta.Si sa recunoastem.Cui nu ii plac virginele?, si daca sunt minore parca e si mai bine
Te-am pupacit>
Inseamna ca vrea sa te foloseasca, se culca cu tine si apoi "iti trage un sut in fund"
De eram in locul tau
ii dadeam "ignore" cand incepea sa ma pipaie...si ma duceam acasa:-J, sunt baieti cu sutele:-J
lasa-l, o sa fie altii mai buni ca el
te-am pupat... da add la nadiutza_mariutza_95 daca vrei sa mai vb
Lili767845 întreabă: