| anutza1991 a întrebat:

am inteles ca daca ramai insarcinata si iei aspirine cand sarcina este inca mica poti elimina copilul asa fara a mai face avort?

8 răspunsuri:
| zorialbi a răspuns:

Nu stiu daca pui aceasta intrebare fiindca esti insarcinata acum, dar daca esti de ce nu vrei sa-i dai sansa sa traiasca? Chiar daca "sarcina e mica" copilul are viata de cand a fost conceput si va simti toate chinurile prin care va trece daca alegi sa scapi de el.
http://www.youtube.com/watch?v=hWG8ZXdb50I

| mihaa a răspuns:

Aspirina, poate dauna copilului, dar nu stiu daca poti si avorta, stiam ca poate face malformatii copilului, sper csa nu ti treaca vreodata prin cap asa: daca ramin gravida, iau 10 aspirine si gata elimin sarcina

| Hombre a răspuns:

Nu va mai luati dupa auzite in probleme de natura strict medicala mai ales cand e vorba de avort. Consultati un medic. Daca faci o nazbatie dupa auzite tot la medic ajungi dar in stare mult mai grava.

| I'mPerfect(a)! a răspuns:

Nu cred pana nu vadhee hee

| vyo a răspuns:

Prosti, da afecteaza fatul dar nu iti provoaca avort.

| tweety_8071 a răspuns:

OMG!

e cea mai horror intrebare pe care am vazut-o pe acest site...triststraight facesarmanul copilsad."poti elimina copilul" vorbesti de el de parca ar fi un *** scuza-mi expresia.nu gandesti ca are suflet ca tine? nu gandesti ca desi e mic traieste totusi in pantecele tau.nu vorbesc de tine special (poate ai pus intrebarea doar asa)ci de toate fetele care avorteaza.treziti-va la realitate ce fel de mame sunteti? va spun eu sunteti monstrii!

Brigaela
| Brigaela a răspuns:

Nu este adevarat, ba dimpotriva, aspirina poate ajuta gravidele cu risc de avort sa pastreze sarcina. Doze mari de aspirina, afecteaza insa ireversibil ficatul persoanei care le ia si este posibil ca gravida sa nu faca fata sarcinii si sa moara in cursul ei, daca face exces de aspirina.

Răspuns utilizator avertizat