| ayanna_4154 a întrebat:

Buna ...am intrat din greseala pe comtul surori mele dar sa va spun intrebarea:
Am 11 ani si imi place foarte mult de un baiat din cls de la mine...ar fi o problema...noi suntem cei mai buni prieteni
si apoi daca o sa ii dau de inteles acest lucru
nu cred ca o sa fie la fel ca inainte...
app.nu vreau sa aud:"esti prea mica"(sunt foarte dezvoltata pentru varsta mea)
"mai bine punete cu burta pe carte x("
"mai ai timp pentru baieti"
mersi anticipatbig grin

12 răspunsuri:
| mistikk a răspuns:

Pai dai de intzeles adica daca nimeni no s afaca primul pas veti ramane doar prieteni fatzi tu curaj sau pune o prietena sal intrebe sau fatzi un oracol si pune o intrebare fata de care iti place sa ceva in genul si afla mai multe

| llollipop a răspuns:

Ayanna, daca sunteti de aceeasi varsta nu e nimic gresit.
Adica toti am avut atractii in claselel mai miki.si da, daca chiar stii sigur ca'ty place, baga'te in seama mai mult cu el, gasiti'va puncte comune, sau daca nu, rog'o pe prietena ta sau o prietena ff buna sa vb cu el, ca sa stii dk merita sa incerci sau nuwinking

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Ce vroiam sa spun ai spus tu la ce nu vrei sa auzi.

| YOLO3e333 a răspuns:

La 11 ani e prea devreme totusi incearca sa te bagi pe el pune pe cineva sa il intrebe daca ii place de tine daca nu incearca sa ii dai de inteles ca incercarea moarete n'are si daca se schimba ii trece daca te dai usor usor pe langa el (ma refer la prietenie)...

| Sin a răspuns:

Mai bine punete cu burta pe carte!(poate asa o sa inveti si tu ca se scrie "PUNE-TE")

mai ai timp pentru baiet

| rooxxaanna a răspuns:

Sigur nu esti u acea persoana de 11 ani?raised eyebrows
ma rog.ramaneti prieteni. daca deveniti mai mult de atat o sa va si sarutati etc etc stiu ca esti destul de pregatita emotional dar nu e bine

si app Sin spune'i asta unui copil care nu are chef de carte si nu invatawinking

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

happy Pai de unde stii tu reactia baiatului ala? Si eu am fost mica ca tine...parerea mea e ca ar trebui sa ii spui respectivului baiat ca il iubesti. Poate si el te iubeste si ii este rusine sa iti spuna.Asa ca spune-i ce simti pentru el.Crede-ma,deoarece si eu am trecut prin aceste momente dificile.;-)

| Pupily92 a răspuns:

Si intrebarea unde e?

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Si daca esti dezvoltata ce? Vrei sa faci sex cu el sau ce? Dupaia sa nu cumva sa vii cu intrebari de genul "oare am ramas insarcinata?"

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Dragutzo ai sa te saturi de baietii si ai sa vezi mai tarziu cum sunt ei de fapt si ce mentalitate au ...si app anturajul schimba totul si in viata ta de zi cu zi si in viata lui deci daca veti fi impreuna nu va fi pentru mult timp si vei suferii de la o varsta foarte frageda (sfatul meu)

| cristime a răspuns:

Nenilor nu mai fiti asa stresanti laughing si la ce va referitit ca sigur aveti aceeasi varsta? Doamne nu conteaza varsta ce mai experti.
Pai si ce daca sunteti ce-i mai buni prieteni? Daca vrei sa ramai doar amica lui ce mai te bagi inseamna pe contul lu sorta rolling on the floor?

| summerlove a răspuns:

La chestia asta trebuie sa mergi la risc.in astfel de cazuri, cand o fata si un baiat sunt foarte buni prieteni si unul dintre ei isi doreste mai mult, e posibil ca celalat sa nu vrea si sa se distanteze complet.sau pana la urma ajung sa fie impreuna, dar daca se vor certa, nimic nu va mai fi la fel si vor pierde acea prietenie frumoasa pe care o aveau initial.
asa ca daca tu chiar iti doresti trebuie sa mergi la risc.