Chiar daca ii place de tine, este posibil sa fie un pic timid(nu trebuie sa arate asta neaparat) si va face pe inaccesibilul.
- Poftim, trebuie sa avem partenera neaparat la bal?, nu cred?
Poti incerca sa il intrebi ce camasa isi ia ca iti vei lua si tu ceva sa se asorteze cu ce are el.
Zi ca vrei un dans mai deosebit cu el in noaptea balului, ce parere are?
Posibil sa faca pe neinteresatul, insa da-i mai multe de inteles ca iti place de el, fara sa il sperii!
Uf..deja il inviti tu lucru ce e naspa, dar sa te mai si rogi de elnu merita.
Daca insisti sa mergi cu el, zii mergi sau imi gasesc pe altcineva, si nu o mai fa pe inaccesibilul cu mine ca stiu ca iti plac!
Probabil ca nu sunt chiar in masura sa te sfatuiesc, deci nu ma judeca
El va tine cont de faptul ca i-ai propus o invitatie... deci daca nu asteapta pe altcineava cu care sa mearga la bal va veni la tine si te va invita el de data asta. Incearca atunci cand vorbesti cu el sa aduci in discutie subiectul balului, insa nu insista cu asta.
Iti urez noroc si sper sa decurga totul cum vrei
Uite ce.i, poate ca nu e interesat, poate ca e, exista 4 optiuni, si 4 posibilitati. prima : el poate sa tina cont si de invitatia ta sau sa astepte pe altcineva sa.i raspunda la invitatie, intereseaza.te daca l.a chemat si altcineva la bal, 2: poate ca e prea timid, verifici asta evaluandu.l subtil cand e in preajma ta, se comporta special cu tine, vorbiti mai mult, sta mult cu tine 3: poate nu e interesat, trebuie sa tii cont de decizia lui si sa.l uiti, asa.i mai bine pentru amandoi, daca insisti o sa.i creezi o parere negativa despre tine 4: poate ca tine cont de invitatia ta sau are probleme cu familia si nu stie daca poate ajunge la bal, sau pur si simplu l.ai prins intr.un moment prost.
Buna sfatul meu este sa nu ii mai spui nimic de bal, o sa te intrebe el singur, vrea sa faca pe indiferentu asteapta si ai sa vezi
linarkfts întreabă: