| teiubescana a întrebat:

am intretinut relatii sexuale neprotejat si trebuie sa imi vina menstruatia peste vreo saptamana iar aseara am visat ca mi-a venit menstruatia.ce poate sa insemne?

8 răspunsuri:
| DeeaMarry a răspuns:

Ca pana si in subconstient iti doresti sa iti vina menstruatia, de asta ai avut visul respectiv.

| deluXxe a răspuns:

Visele se produc din cauza unor amintiri ramase in subconstient de care tu ai uitat sau la care te gandesti tot timpu'. Nu cred ca sunt ceva probleme. Poti cauta pe net pe site-uri de vise ce poate insemna.

| teiubescana explică (pentru deluXxe):

Imi doresc sa raman insarcinata.

| luniii a răspuns:

Daca nu s`a "terminat"in tine nu ai nici o problema, dar daca da atunci o sa ia un bebelus.Cat despre vis, pur si simplu e doar un vis.El poate reprezenta si dorinta ta sau a subconstientului tau de a nu fi ramas gravida si de ati veni ciclu pentru a scapa de stres.

| ramitzu a răspuns:

Daca o sa fii atat de stresata nu o sa ramai. Orice medic ginecolog iti va recomanda cat mai des relatii sexuale neaparat cu orgasm de ambele parti si cat mai relaxata bucurandu-te de partida fara sa te gandesti la bebe.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Inseamna ca esti stresata. happy Ce naibii? Doar nu crezi in vise...Visele sunt vise si atat.

| ????1?c??? a răspuns:

Buna! Ai visat asta pentru ca te-ai gandit foarte mult la asta in ziua respectiva.Visele reprezinta ce simte omul nu ce o sa se intample.
Si daca nu a ejaculat in tine NU poti ramane insarcinata.

P.S: Nu te speria, nu o sa ti se intampel nimic dar data viitoare foloseste prezervativul.

Succeswinking

| JamieGold a răspuns:

Abolut nimic...thinking