Cu ce ai greşit dacă nu te poate ierta? Tu ai spus ce trebuia să spui aşa că acum suportă consecinţele.
Daca nu remediati problema si nu exista comunicare intre voi, nu vad buna relatia asta. Mai rau e ca el desi tu ti-ai cerut scuze, poate nici nu ai gresit nu stiu, nu te iarta. Ne este greu sa ne dam cu parerea si sa vedem cine a gresit pentru ca nu ne oferi mai multe detalii.
El ar vrea s apetrec mai mult timp cu el, sa il mai ajut. Ii promisesem ceva si nu am putut sa ma tin de promisiune si mi-a zis ca nu imi pasa de el si ca ii spun numai abureli. E nemultumit de felul in care ma comport cu el. Intr-un fel, vrea mai multa atentie si vrea sa vada ca tin la el. Face pe suparatu ca sa vada ca insist sau ma testeaza sau se supara daca nu ii raspund. Devine cateodata enervant. Dar e un dragut si tine mult la mine. Daca nu ar mai fi certurile astea din nimic...
Nu te mai stresa atat si acorda asa mare importanta la toate procariile. Daca tot face pe suparatul, da-i papucii si ia-ti altul mai putin tampit! Nu-ti pierde vremea cu ratati.