| heroes a întrebat:

Buna am jucat impreuna cu colegii adevar si provocare si m-am sarutat de multe ori cu o fata si am inceput sa o plac.Nu stiu daca sa-i spun sau nu.Si daca da mi-e frica sa nu ma refuze. Ce sa fac dati ideii si ponturi pentru a o cuceri.Mai ales din partea fetelorwinking. DAU SI FUNDA!

6 răspunsuri:
| Lariiiiiiiiiiiiiiiiiiii a răspuns:

Pai... ar fi bine sa ii spui acelei fete ca iti place de ea! daca si ea a acceptat sa fie sarutata, inseamna ca si ea te place! daca s-a sclifostit atunci cand o sarutai inseamna ca nu ai sanse! tu vb cu ea si nu iti ascunde sentimentele! nu risti, nu castigi!

| heroes explică (pentru Lariiiiiiiiiiiiiiiiiiii):

A acceptat de ff multe ori. SI a fost pusa sa aleaga pe cine sa sarute si am fost eu si inca un baiat. Daca ii place de celalalt baiat?

| Lariiiiiiiiiiiiiiiiiiii a răspuns (pentru heroes):

De ce tii sa gandesti negativ? pozitiv ce are! daca te-a ales pe tine, atunci tu esti ba! gandeste si partea plina a paharului!

| GeutzzaaTha a răspuns:

Aaa adevar si provocaree :X Sa iti pov o intamplaree : eu la inceputul clasei a9a jucam cu colegii mei adev si prov..marog..erau numai provocari laughing si erau doi colegi care, mereu cand trebuia sa le dea cineva prov, le dadea sa se sarutee laughing si ei s.au tot sarutat, nu ziceau nimic ca nu le convine, si s.au combinatwinking deci..eu zic sa vezi ce se mai intampla, daca si ei ii place k va sarutai mereu, si daca da, nush..incearca sa te apropii mai mult de ea si intr.o zi cand o prinzi in dispozitie buna o iei mai deoparte si o intrebi daca vrei sa va combinati.Sau ii zici prin mesaj daca nu poti in fata, si dai timp de gandire..adk nu ii zice maine imi zici.Las.o pe ea sa iti zica.Cel mai probabil chiar atunci sau a2a ziwinking baftaa:* si sper sa va combinati si sa va tinaa :* iti tin pumnii

| heroes explică (pentru GeutzzaaTha):

Asa si la noi numai provacari si luni vad cum fac si poate daca prind ocazia vorbesc cu ea...

| GeutzzaaTha a răspuns (pentru heroes):

Cum zicea si moniiiii gandeste mai pozitiv! Inseamna k tu esti alesul. Vorbeste maine cu ea si vezi ce rezolvi. poate va combinatiwinking baftaa :*