Simplu.nu le bagi in seama. daca iti zic ceva negi totul si te porti indiferent ca ceilalti sasi dea seama ca e neadevarat. daca te agitit vor crd ca esti agitata din cauza unor secrete.nu le bagi in seama iar ele se vor satura de atata indiferenta si vor termina. te mai gandesti tu ce faci! eu zic sa nu faci un scandal de dragul cariua care afakut petrecerea. FuNnDiTsSa?
Esti mult mai buna decat ele. Nu le arata ca te afecteaza faptul ca se comporta urat cu tine si intorc pe toti impotriva ta, caci le vei satisface. Atata timp cat ele pot sa-ti spuna cuvinte urate poti si tu sa le spui lor. Nu-ti fie teama ca o sa te faca de ras, doar ignora-le si trateaza-le ca pe ultimul gunoi, daca asa te trateaza si ele. Se vor simti prost daca vor vedea ca nu le bagi in seama.
Distractie placuta la petrecere!
Razbunarea este arma prostului. Incearca sa le ignori total si asta le va durea cel mai mult. Fii cat mai indiferenta la afirmatiile lor.
Fa-te ca nu-ti pasa, ca te doare undeva de tot ce zice lumea
E confortabil si extrem de util.
Preocupate cu lucruri de adolescenti si de tineri, lasa tu copiii in pace!
Buna. Sfatul meu este sa le ignori.Pentru ca daca le bagi in seama si le raspunzi mai rau faci.Pe ele le oftica lucrul asta: sa nu le bagi in seama. Iar la petrecere fii tu insati.[cel mai bine ar fi sa le ignori si acolo] Succes! sper ca te-am putut ajuta cu ceva Bye:*.
Anonimule, lasa fata in pace.Are dreptu' sa ne spuna ce simte.Deci.
vorbesti cu pers respectiva si ii spui sa nu le cheme. Apoi totu' va fi inregula.Si nu baga in seama totu' draga mea, ele sunt niste pierzatoare, mai tarziu o sa regrete. N'o sa aiba cu cine sa stea la vorba.iti dai seama ca habar n'au sa vb cu o fata civilizat, app uh cati ani ai? Draga mea, cum isi permit ele sa te injure.Chiar ma bucur ca le'ai dat o bucata sa'si invete lectia.Desi,nu e bine cum ai procedat, nu este frumos.Altadata sa fii mai atenta.
Te pup dulce si sper sa ai succes.
Sa iti spun si eu sa le ignori, ca toti ceilalti? Nu! Eu o sa iti dau un alt sfat: ca sa nu te mai faca ele de ras, si sa nu isi mai bata joc de tine, fa-le tu lor figura: bate-ti joc de ele, insa fara sa le lovesti, sau sa le injuri. Incearca sa iti formezi un vocabular inaccesibil pentru ele, si sa ai suficient tupeu sa le poti raspude cu aceeasi moneda atunci cand va fi nevoie. Cand vor observa ca au gasit pe cineva cu mult superior nivelului lor, vor incerca sa te atraga in grupul lor, sau vor incerca sa intre in grupul tau. E vorba de psihologia inversa.
In primul rand poti dovedi ca esti mai desteapta ca ele. (Apropo de asta, gramatica ta e varza). In al doilea rand: Fetita, tu te uiti prea mult la telenovele. Ce conteaza cum iti spun doua, trei fetite inculte daca tu stii ca nu e asa? Numai in filme de prost gust vezi cum se cearta din motive de genu asta. Ce-ti pasa tie de ele? Ce-ti pasa tie de copii de pe strada ta? Prietenii adevarati tin cu tine. Tu vrei sa traiesti toata viata langa niste oameni falsi care te vorbesc pe la spate si care pot fi manipulati de altii impotriva ta? Daca tu esti mai inteligenta ca ele nu ar trebui sa-ti pese... daca tie iti pasa inseamna ca esti ca ele. Deci ce alegi? Alti prieteni care te respecta si care te merita? Sau sa te schimbi si sa fii ca ele sa fii acceptata in grupul lor?
Pai uite asa cand te duci la petrecere ori nu le bagi in seama dar daca ele te injura le injuri si u asa:te iei de silueta lor de obiceiuriile lor si tac tac ele din gura
linarkfts întreabă: