Este sigur de la efectele negative ale "bombei hormonale" pe care ai luat-o!
vezi ce bine era sa fii citit prospectul acestor pastile INAINTE sa le iei fara sa ai habar cat d erau pot face?
Aceste efecte negative sunt foarte complexe si dureaza 6-12 luni, modificandu-ti ciclurile urmatoare, ovulatia si perioada fertila.
Atentie: O alta pastila de acest fel nu mai poti lau in viata ta, fiindca poate declansa cancere.
Buna.Dupa nume nu pari femeie.:))
https://www.reginamaria.ro/......icatii-are
https://www.medlife.ro/......de-urgenta
Din 3 noiembrie pana acum, pastila aia e de mult dusa. Problemele tale nu mai au legatura cu pastila, te asigur eu 100%, efectele pastilei respective sunt foarte limitate in timp. ( ceea ce zic oamenii astia ca patesti nu stiu cate luni e o prostie)
Ai grija la ce mananci, cum te odihnesti. etc. Mai ai si alte simptome?
Aste e singurul lucru slab ca sa nu zic prost la TPU. Toti necunoscatorii isi dau cu parerea despre orice si saracul user care si-a spus oful nu mai stie ce sa creada, e mai debusolat fata de momentul cand a scris. Pastlele astea sunt foarte periculoase, te rog sa verifici si alte surse. Pastla nu mai e in organism dar dezechilibreaza organismul pentru o perioada foarte lunga. Multa sanatate
Am,precum gaze, balonări, dar în primele zile de când am luat-o la fel aveam, și după 4 zile de la consumare, am avut singerari care a durat 4, 5 zile, și am citit prospectul înainte de a consuma acea pastila și mă așteaptam sa am aceste simptome, dar din 3 noiembrie pana acum este ceva timp și na pur și simplu să fiba aceste simptome, mă pune pe gânduri
Mergi si vorbeste cu un doctor, fa niste analize, nu sta, nu te juca cu sanatatea.
Daca imi spui cum anume se intampla asta, sunt dispus sa te cred. Cu cuvintele tale te rog, care ingredient din pastilele astea provoaca ce spui tu acolo?
Ingredientul 2 si 3.
Escapelle
Sunt milioane de femei care iau aceste pastile, am luat si eu, nu am avut nimic din ceea ce spune această doamnă si nicio cunoștință care a luat nu a avut astfel de simptome!
Efectele adverse de la pastila, contine numai chestii toxice pastila aia, treaba ei e sa omoare oul care se formeaza insa afecteaza si purtatoarea oului, face parte din tine. E bine sa eviti cat se poate aceasta pastila. Vorbeste cu un medic
Pastila aia nu omoară nimic, doar întârzie ovulația!
Am luat-o pâna la 24 de ore, undeva 14-16 ore
Acea pastila funcționează doar daca nu esti la ovulație, însă daca esti in perioada fertilă pastila a fost ineficientă
De aceasta chestie știu, vreau sa menționez că am avut un ciclu regulat, și nu eram in perioada fertilă
Un alt motiv ar fi asta: exista cateva medicamente pe care nu e indicat sa le iei in acelasi timp cu pilula de a doua zi pentru ca substantele lor sa nu interfereze si sa nu fie afectata eficacitatea acestora:
Medicamente care lupta impotriva infectiilor (inclusiv unele antibiotice);
Medicamente folosite pentru tratamentul epilepsiei;
Pastilele, suplimentele alimentare sau ceaiurile care contin sunatoare (pentru ca substantele acestei plante pot cauza efecte adverse in combinatie cu alte principii active din medicamente)
Ai citit efectele adverse de pe prospect? Dacă știi cum se numea pastila ii poți caută prospectul pentru a te informa despre efectele pe care ti le poate provoca aceasta.
Da știu am citit, doar că după 3 săptămâni am amețeli și greață, primele zile când am băut la fel am avut la fel aceste simptome