| raluk211 a întrebat:

am luat pilula de a 2-a zi acum o luna, pentur ca s a rupt prezervativul.acesta nu avea sperma, doar lichid.deci am luat pastila pentru siguranta.

Menstruatia trebuia sa mi vina acum 2 saptamana. dar nu mi a venit.am facut un etst de sarcina si a iesit negativ. dar voi mai face unul.

In ce consta dereglarea produsa de pilula? absenta sau intarzierea menstruatiei?
E vreo sansa sa fiu insarcinata?

Multumesc!

Răspuns Câştigător
| LaLaLaLoveAlex a răspuns:

Nu cred ca esti insarcinata! De obicei consta in intarzierea menstruatiei! Deci stai fara griji! Pentru linistea ta, mai fa-ti un test peste cateva zile! Bafta

4 răspunsuri:
ÉrotiqueConseils
| ÉrotiqueConseils a răspuns:

Pastila trebuia să fie prescrisă de către medicul ginecolog, nu se ia oricum, căci este o bombă hormonală care produce un dezechilibru puternic în organism.
Dacă îți era prescrisă de către medic, atunci când întâmpinai probleme de genul acesta,mergeai din nou la consult și îți explica despre ce este vorba.
Amenoreea (absența menstruației) poate fi produsă de către această pilulă,mai ales dacă era una ce conținea doar progesteron.
În general, pastilele fără estrogeni pot induce acest efect secundar.
Mergi la medic cât mai repede, te poate costa amânarea!
Sănătate și grijă multă!

| deeadragutza2 a răspuns:

Buna depinde si de cati ani ai si daca ti-a mai intarziat pana acum dar daca ai facut un test de sarcina si a iesit negativ inseamna ca nu esti insarcinata dar nu e rau sa mai faci un test sau du-te la un ginecolog

| Masacven a răspuns:

Dupa ce iei pilula, iti mai vine o data ciclu dupa o saptamana.

| IloveCats a răspuns:

Depinde de fiecare persoana.Se poate sa-ti intarzie sau sa nu-ti mai vina deloc.