| mariaale a întrebat:

Am luat pilula de a doua zi, eram in ultima zi de menstruatie si am fost pentru prima data cand am "facut-o" fara prezervativ.Nu a terminat in mine, si nu a stat mai mult de un minut, dar stiu ca ei au un lichid de preejaculare care contine spermatozoizi activi si pentru siguranta am luat pilula( pilula a fost luata in cel mult 2 ore de la act ), iar azi la aproape o saptamana mi-a venit un pic de menstruatie. Este normal? Daca nu, atunci de ce mi-a venit?

Răspuns Câştigător
| corbulalbrosu a răspuns:

Ai procedat intr-un mod cat se poate de IRESPONSABIL deoarece ti-ai administrat absolut INUTIL acea pastila ca iti va deregla intregul sistem hormonal pe o perioada destul de lunga de timp, uneori chiar si 6-8 luni. In ultima zi de menstruatie, care a putut fi probabil a 3-4-5-a zi a ciclului menstrual, atat stiintific cat si medical se considera ca probabilitatea de a se forma o sarcina este de cel mult 3-5% si acest lucru se poate intampla DOAR in cazul in care se ejaculeaza intentionat sperma in vagin. De la acel lichid preejecultor care subliniez NU CONTINE SPERMATOZOIZI in ultima zi a menstruatiei ESTE IMPOSIBILA formarea unei sarcini. In consecinta ai procedat cat se poate de gresit dar raul fiind facut si nu se mai poate repara, asa ca vei trage ponoasele in lunile viitoare. Acea sangerare de care amintesti se produce de obicei dupa 5-7 zile de la administrarea pastilei si este un efect advers al pastilei contraceptive. Sangerarea respectiva de obicei este slaba, dureaza cam 2-3 zile insa nu reprezinta menstruatia adevarata fiind pur si simplu o simpla sangerare. De regula MENSTRUATIA se va produce cam la data la care ar fi normal sa se produca insa exista posibilitatea de a se produce mai devreme sau mai tarziu cu cateva zile. Roaga-te ca efectele advese ale pastilei sa nu fie prea intense si dereglarea hormonala inerenta din lunile viitoare sa nu fie prea mari si de asemenea sa nu iti apara sangerari imprevizibile intre menstruatii. Ceea ce se poate afirma fara greseala se reduce la concluzia ca : nu ai fost nicio clipa in situatia de a ramane insarcinata si ai facut una dintre greselile majore din viata ta. Prostia si iresponsabilitatea intotdeauna au un pret, poti doar spera ca pretul in cazul tau sa nu fie mult prea mare. Multa sanatate, fiindca vei avea nevoie de asa ceva.

| mariaale explică (pentru corbulalbrosu):

Ti-am scris in privat sper sa poti sa imi raspunzi

| Maly29 a răspuns (pentru mariaale):

laughing nu am reușit, oricum: nu ai voie sa iei pastila aia pe o perioada de minim 6 luni, și pe viitor sa eviți sa mai iei.:*

5 răspunsuri:
| CristiDinBucuresti a răspuns:

Mergi la doctor, pa pa.

| Emilian65 a răspuns:

Daca erai in ultima zi de menstruatie si nu a ejaculat in tine nu poti fi gravida.

| Maly29 a răspuns:

Da, este normal. efectul advers al pastilei, o sa-ți vină dar destul de întârziat :*
Ai grija, trebuie sa-l iei pe următorul la min 6 luniwinking