Pastila contraceptiva/de a 2-a zi, a fost folosita si administrate absolut INUTIL/FARA ROST, in cazul in care acest lucru s-a produs asa cum ai afirmat in intrebarea ta ''....inainte cu o saptamana am avut menstruatia! '' Fiindca hormonii sintetici din continutul acelei pastile nenorocite si blestemate au ajuns in organism cu totul INUTIL si fiindca NU au avut asupra a ce actiona fiindca in acel moment NU exista nicio posibilitate de a se forma o sarcina, acei hormone practic au destabilizat si dereglat activitatea glandelor endocrine si in principal a OVARELOR. Fiindca activitatea ovarelor a fost complet BLOCATA si OPRITA, exista posibilitatea ca actiunea acelor hormone sintetici asupra ovarelor tale sa se manifeste si in prezent, impiedicand producerea OVULULUI si in lipsa acestuia urmarea fireasca o reprezinta lipsa menstruatiei. In multe cazuri hormonii sintetici din acea pastila nenorocita poate provoca sterilitate temporara sau in cazuri exceptionale chiar sterilitate definitiva. Exact acesta dereglare a activitatii hormonale normale si intarzierea/amanarea inceperii procesului menstrual pentru o perioada imposibil de anticipat, reprezinta REACTIA ADVERSA a organismului. In nici un caz NU poate exista o sarcina instalata in uterul tau, deoarece NU ai fost nici macar ''o clipa'' in situatia de a ramane o insarcinata. Prostia fiind facuta acum nu iti ramane altceva de facut decat ceade a te ruga ca dereglarea activitatii hormonale sa nu se extinda pe durata foarte mare de multe luni de zile. Multa sanatate!
Si intarzierea menstruatiei ce este?
Una din reactiile adverse ale pastilei de a doua zi!
Stai sa vezi cum va veni ciclul pe urmatoarele 6-12 luni, cand nu se poate calcula nimic, nici ovulatie, nici perioada fertila, nici macar perioada ciclului.
Ce sa inteleg din comm.ul tau?
Fii mai explicită!
Sa ma repet?
Sau recitesti mesajul meu, care spune ca intarzierea menstruatiei este generata de efectele secundare ale pastilei de a doua zi?
Daca ai luat pilula de a doua zi in primele 24 de ore nu sunt sanse de sarcina, daca ai luat-o mai tarziu cam ca 69-70 de ore va creste riscul unei eventuale sarcini.
Am luat.o in 45 min...
Tot nu inteleg de ce mi.ar intarzia asa mult? E posibil sa nu își fo facut efectul?
Cât e posibil sa intarzie?