| francescagalbeeeeeeeeeen a întrebat:

Am luat postinor 2 la 3-4 ore de la actul sexual neprotejat. A doua pastila am luat-o dupa 12 ore. A doua pastila am luat-o 25 august la 7 dimineata. Astazi pe 26 august mi s-a facut rau si am avut scaune diareice sa ma ingrijorez? Stiu ca sunt simptomele pastilei dar merita pusa o intrebare

Răspuns Câştigător
| corbulalbrosu a răspuns:

Efectele adverse provocate de pastila contraceptiva pot fi foarte diferite de la o femeie la alta. Din acest motiv, practic nu se poate oferi un raspuns care sa fie pe deplin obiectiv si in acelasi timp si corect. De obicei in decurs de 1-2 zile dupa administrarea pastilei contraceptive dispar toate neplacerile si efectele adverse. Sanatate!

6 răspunsuri:
| Sofer a răspuns:

Ai luat 2 pastile de a 2 a zi în timp asa scurt? De ce nu te protejezi?

| francescagalbeeeeeeeeeen explică (pentru Sofer):

Postinor 2 se ia asa. sunt doua pastile, iar pe prospect scrie ca trebuie sa se ia la o diferenta de 12 ore. daca nu stiti despre ce pastila vorbesc sau de ce anume am luat pastila nu sariti in cur de sus ca sa judecati

| Stegman a răspuns:

Ce pastila e asta? De ce nu folositi prezervativul, e cel mai in siguranta si nu mai bagi chimicale in tine. Te dereglezi complet de la pasile. Plus de asta pastila in caz de sarcina, ovulul se fecundeaza cu spermatozoidul si se prinde de tine si din cauza pastilei se elimina la menstruatie, adica ai ocazia sa faci avort in fiecare luna. Asa cu prezervativul eviti lucrul asta.

| francescagalbeeeeeeeeeen explică (pentru Stegman):

S-a spart. stai lin ca il folosesc, dar s-a spart si nu am chef ca la 19 ani sa raman gravida

| Stegman a răspuns (pentru francescagalbeeeeeeeeeen):

Bravo. Prezervativul nu se sparge prea usor?

| francescagalbeeeeeeeeeen explică (pentru Stegman):

Asta era spart cand l am verificat. nu am vrut sa risc mai ales ca eram la ovulatie si ejaculase in mine