Au facut asta din cauza ca te credeau o 'tarfa' care vrea sa se dea pe langa sef si sa ajunga bine!
Nu inteleg de ce nu te-ai prins de asta.
Si nu e vorba de invidie cat e vorba ca te cred/credeau o parvenita, o oportunista sau chiar ca o parasuta ( ca cele de la tv care stau numai pentru bani).
Parerea mea si cred ca e justa!
Curiozitatea omeneasca pentru intamplarile care par cumva iesite din tipare e normala. Daca intrebarila sunt puse pe ocolite si nu direct poti sa fii evaziva in raspunsuri.Si, intr-o zi, cu timpul interesul colegilor pentru viata ta privata se va stinge.
... dar tu? Te-ai purtat altfel cu colegii in timpul relatiei cu seful? Dar dupa ce aceasta s-a sfarsit?
Invidia este un lucru normal, acum ca te-ai despartit de el, vezi adevarata fata a oamenilor, adevarat lor valoare morala. Sfatul meu este sa iti anunti fostul iubit din respect si sa il pui la curent cu cele intamplate. Este clar ca acesti oameni acum vor sa iti faca rau atat tie cat si lui si tu esti singura care stie asta. Normal nu este deloc ce se intampla, de fapt nu era normal acum cativa ani buni dar cum traim intr-o noua era, nimic nu mai e anormal. Oamenii au devenit principala arma de distrugere in masa a oamenilor! Cat de ciudat sa iti duci propria specie catre acea zona in care la un moment dat va scrie SPECIMENE PE CALE DE DISPARITIE! Trebuie sa fi tare si sa mentii discretia! Vorbeste cu fostul tau iubit si luati impreuna o decizie referitoare la oamenii care incearca sa se bage in ceea ce ati fost VOI odata si in vietile voastre personale acum! SUCCES!
Vrea ca sa ii dovedety si atuncy facea ca e alt lucru invidea e furioasa dar pentru alti dureroasa
Aceasta este o reactie de autoaparare din partea colegilor tai! Ei simtindu-se amnintati la momentul respectiv deoarece tu fiind iubita sefului ai fi putut sa le faci rau sau sa avansezi pe un post mai inalt! A fost o reactie de autoaparare din partea lor! Le era mai mult teamna de tine decat invidiosi! Iar acum ca te-ai despartit de acesta s-a reinstalat siguranta ca nu s-ar mai pytea intampla nimica rau! Ar fi bine sa porti o discutie cu ei si sa le explici exat cum stau lucrurile! (asta in cazul in care nu ai incercat nimica in privinta asta, sa dai in gat vreo colega coleg cum se zice, sa influntezi pentru a fi concediata o persona sau alta sau pentru a fi avansata) Explici clar ca tu ai fost iubita lui si atat si le spui calr ca te-ai simtit prost in momentul in care ai vazut ca esti evitata!