Daca a introdus degetu la tine in vagin si a ejaculat inainte sau (barbatii sa zic asa secreta un lichid preejaculator)si a atins pe mana sau pe degete sunt Sanse.Dar foarte mici.De ce nu ati reusit -Trebuie sa stii ca e important sa lucrati foarte mult la preludiu prima oara, apoi incercati sa foloseiti lubrifianti pe baza de apa. Trebuie sa fi excitata maxim la primul contact sexual.Prima experienta o sa o ti minte toata viata si ar trebui sa fie ceva minunat de care sa iti aduci aminte cu placere.Nu va grabiti. spune-i sa fie mai gentil.in felulu asta o sa te doara si pe tine mai puitn :-p.
19 fara 3 luni
Ah. Atunci e ok. Ma speriasem. Credeam ca ai 12 sau ceva de genu
Asa dupa parerea ta de ce crezi ca toate raspunsurile au fost la batjocura )?
Pentru ca sunt niste imaturi. Si nu vreau sa cred ca si aici voi primii aceleasi raspunsuri
Pai da *** crezi ca are cineva sateliti care te monitorizeaza intre picioare? de unde crezi ca ar putea sa iti dea cineva un raspuns concret, fa testele alea de sarcina ca nu-s scumpe si nu mai zi ca suntem imaturi, e doar stupid sa tot postati mizerii gen cum va astupa ala sau unde isi baga degetele. acum asta da e imatur, mai tineti si chestii pentru voi nimeni nu vrea sa auda ce va curge din vagin sau cum sunteti bostanite, prostia asta trebuie sa inceteze si faptul ca intrebarea e menita sa elucideze daca esti sau nu gravida nu scuza cu nimic.
Am adresat intrebarea la categoria potrivita. ce te deranjeaza? Nu obligat pe nimeni sa raspunda. Clar?
Eu incerc sa va educ, dar lasa ca ma apuc sa spun si eu chestii idioate gen ca am mancarimi la **** si ciuperci la *** deghizate asa subtil in intrebari potrivite categoriei, asa cum faci si tu. de ce intrebi? pentru ca am mult timp de irosit aiurea si nici un fel de responsabilitate, exact ca tine.
Sa nu faci COMPROMISUL DE A TE DEZONORA!
Viitoarea ta familie nu va avea un lucru mai scump decat demnitatea ta!
Nu vei câştiga, ci îţi vei pierde atuurile care CONTEAZĂ CU ADEVĂRAT LA O FATĂ!
O singură şansă există de a feri persoana vulnerabilă (femeia) de a fi folosită "temporar" pentru ceea ce are de oferit fizic, pentru a fi abandonată ulterior ca un obiect de "redusă folosinţă" intimă.
SA NU
Iar acea şansă este IUBIREA – Iubirea de sine: ca ea să se iubească pe sine mai mult decât ar fi posibil să iubească un bărbat. Dacă nu o va face, soarta "obiectului de unică sau redusă folosinţă" o aşteaptă!
Dacă ea nu va avea milă de FERICIREA, de VIITORUL ei, de viitoarea ei FAMILIE, NIMENI altcineva nu o va face! Cu atât mai puţin cel care îi cere ca ea să renunţe la cel mai mare "atu" al ei, pentru ca el să-şi descarce nevoile fiziologice pe acel "atu".
Acel "atu", cel de care va depinde în cea mai mare parte viitorul familiei ei este:
ONOAREA ei, DEMNITATEA ei – adică "exclusivitatea intimă" de care soţul ei va avea ontologică nevoie, fiinţială pentru identitatea lui sufletul iubitei sale...
Sunt sanse minime sa fi rama insarcinata.dar iti recomand un test de sarcina sau un control ginecologig peste vreo 2-3 saptamani de la acea intemplace, pentru ca act sexual nu-l poti numi! iar altadata aveti mai multa grija.pentru ca nu te poti juca cu asa ceva!
Slabe sanse sa ramai insarcinata...dar totusi exista riscul, depinde in mare parte si de cat esti de fertila sau in ce moment al fertilitatii te afli. fa un test de sarcina, totusi nu este atat de usor sa ramai insarcinata nu scapi fara munca
Perioada de maxima fertilitate.
Testul de sarcina se face dupa 3 saptamani de la contact..ca sa.ti arate concret