| Pissy a întrebat:

Am mai pus cateva intrebari pe aici. Spuneam la un moment dat ca am avut un prieten, m`am culcat cu el dupa 3 ani de relatie si a doua zi m`a parasit sub pretextul ca nu eram virgina.Am ascultat sfatul vostru si mi-am gasit pe altcineva.Fostul meu prieten (cel cu care mi-am inceput viata sexuala in urma cu 4 luni) mi-a spus ceva de genu` asta "parca ma iubeai pe mine". la un moment dat imi spunea ca ar vrea sa ne impacam dar ii este frica ca o sa`mi bat joc de el si ca ii pare rau pentru ce mi-a facut...nu sunt in stare sa gasesc o solutie si pe deasupra am apelat si la cea mai buna prietena, dar nici ea nu a reusit sa gaseasca o explicatie legata de comportamentul lui. Ii pasa de mine sau vrea sa ne impacam doar pentru a ma mai folosi o data?

Răspuns Câştigător
| Aura a răspuns:

Pretexte si iar pretexte. Deci, atunci probabil a vrut o clipa de,, salbaticie" si nu stia cum sa iti spuna si ti-a spus chestia aia. Insa, din moment ce te-a vazut cu altcineva, clar ca nu i-a picat bine, si si-a dat seama de ceea ce a pierdut. Anyway, daca il iubesti si ai vrea sa va impacati, intalniti-va, vorbiti si impune-i anumite chestii, care te-au deranjat cand ati fost impreuna. sau. nu stiu, ceva de genul. Daca te iubeste cu adevarat, le va accepta, daca nu, e un alt mod de a se folosi de tine. Stai o perioada fara niciunul, si vezi care iti lipseste mai mult, astfel iti dai seama pe care il vrei. Dar gandeste-te bine. Bafta!

14 răspunsuri:
kongeriket
| kongeriket a răspuns:

Aşa vă trebuie tuturor ăstora care vă ţineţi partenerii inactivi din punct de vedere sexual cu anii!
Şi încă de tine nu şi-a frecat cucu' în ultimul hal aşa cum sigur o meritai!

| I'mPerfect(a)! a răspuns:

Daca te iubea asa mult nu te lasa injosindu-te ca pe o carpa!

Daca vrea ceva cu tine spune-i sa-ti arate ca s-a schimbat!

Daca iti iubesti actualul, uita de fostul' ca nu merita!

| TąNyą a răspuns:

Helloo fata era virgină! Ciţi-i întrebarea cealaltă.

Păi eu zic să rămâi cu actualu', fostului te-ai dăruit şi te-a lăsat pur şi simplu. acum că eşti fructu' interzis te caută. Mda. dar vezi si pe cine iubeşti mai mult, adică dacă-l iubeşti pe fostul' vorbeşte cu el şi întreabă-l de ce ţi-a făcut aşa adică pentru tine a fost prima oară şi el îţi zice aşa şi te lasă baltă. E. îngrozitor.

... Sfatu meu ar fi să. rămâi cu actualu', dar ţi-am prezentat şi partea cealaltă.

FantaSZy.

| foxi a răspuns:

Daca nu ai fost virgina de ce l-ai aburit 3 ani?

| Pissy explică:

Majoritatea nu ati inteles.Eram virgina dar l`am pus sa astepte atata pentru ca nu aveam varsta necesara pentru inceperea vietii sexuale.am de abia 16 ani jumate.

| Sigmund a răspuns:

Tu ce simţi, pe cine iubeşti? Dacă il iubesti pe actualul, rămâi cu el, daca il iubesti pe fostul, impaca-te cu el, dar fii pe faza sa nu te mai foloseasca o data.La urma urmei, doar in inima ta se afla raspunsul, fii cu cine iubesti.

| Dan a răspuns:

Mergi cu baiatul pe care il iubesti! Noroc! happy

| smartalogu a răspuns:

Varianta b. Evident i-a placut ce i-ai facut asa ca mai vrea un bis. Nu fi prostuta. Un baiat care te iubeste nu te paraseste a doua zi dupa ce faceti sex. In fond si la urma urmei sexul e ceva frumos, oricat de nereusit ar fi. Doar nu te-ai pus cu biciul pe el ca sa ii dai motive sa plece nu? Cat despre faza ca nu mai erai virgina mi se pare o prostie. Sunt multe fete care nici nu au membrana respectiva. Gaseste-ti un prieten care sa te respecte la adevarata valoare, nu mai cauta oameni pentru care sa te injosesti tu. O zi buna. Pa pa

| 80Cris a răspuns:

Cred ca nici fostul tau iubit nu stie ce vrea si ce simte. Acum, ce sa zic, tu stii cel mai bine daca este sincer. Daca nu stii, macar simti. Parerea mea personala este ca fostul tau iubit este imatur si tu trebuie sa te gandesti foarte bine daca vrei cu adevarat sa reiei relatia cu el. Lui de ce ii este frica, ca iti vei bate joc de el? Cu ce ti-ai batut tu joc de el? Daca nu are nici un motiv real pentru a spune asta atunci sincer, lasa-l in pace. In schimb daca l-ai jignit sau i-ai ranit sentimentele in vreun fel, mai gandeste-te. Raspunsul este la tine, in mintea si in sufletul tau!

| KaMy a răspuns:

Te-a avut odata si nu a stiut cum a te aprecieze Acum ca te-a vazut cu altcineva si te vrea din nou pentru ca el isi doreste ce nu poate avea este logik cand te-a avut nu ia mai pasat acum nu te mai are si nu esti cu el iar te vrea laughing Intelegi nu stiu in capul meu are sens...

| Gorillaz a răspuns:

Sa inteleg ca ...cumva ai luat din nou legatura cu el l ai facut gelos poate fara sa vrei, orium ar fi, ar trebui sa il testezi f mult timp pana sa iti revina increderea in el, si nic atunci sa fie deplina,,,m ai pacalit o data, sa iti fie rusine, m ai pacalit de doua ori, sa imi fie mie!,, ar putea oricum sa fie la fel de adevarata si varianta lui Aura sa fi vazut ce a pierdut dar,,, cat de chior sa fii, sa nu observi asta,,, 4 luni? si doar cand vezi (posibila persoana draga) cu altul sa iti pice fata?

| lolitaa a răspuns:

Am si eu o intrebare la tine.de ce ai mai stst 3 ani de zile cu el. din moment ce stiai ca nu esti virgina?

| diamant1808 a răspuns:

Eu zic ca il iubesti mai mult pe cel cu care ai stat 3 ani si daca vrei sa reiei relatzia ca el reiao.si daca iti cere din nou o partida de sex pune-l s astepte pentru ca daca isi doreste doar partida te va parasi daca nu te va asteptawinking ( parerea unui baiat blushing )

| Monykuu a răspuns:

Poi zic eu.ca daca a facut-o o data o va mai face inca o data. poate intr-un fel ii pasa putin si de tine. dar zic eu ca nu se merita o relatie cu el.AI GRIJA. pup