| papusica987 a întrebat:

Buna am mai pus intrebarea odata insa nu am primit nici un raspuns care sa ma ajute:

Buna peste cateva saptamani voi face 3 ani de cand sunt impreuna cu iubitul meu, as vrea sa-i fac o surpriza de ex un tort in forma de inimioara:d da-ti-mi si voi niste ideei dragute dar nu haine, ceasuri etc ca alea i le iau de ziua luilove struck

Multumesc!

Răspuns Câştigător
| Lexy ♥ a răspuns:

Un tort in forma de inimioara pe care sa fie "desenata" o poza cu voi doi:X am mai vazut la altcineva si arata super, a fost facut la o cofetariehappy

| papusica987 explică (pentru Lexy ♥):

Buna o sa-i fac un tort in forma de inimioara si o hartiuta pe care am desenat o poza cu noi si motivele pentru care il iubesclove struck

8 răspunsuri:
| Manfred a răspuns:

Chiar cred ca i-ar placea idea lui administrator. oricum poate o excursie de o zi, doua undeva...

| papusica987 explică (pentru Manfred):

Nu am atatia bani:-l... oricum excursiile el mi le face cadou mie. eu vreau ceva asa micut
chiar nu aveti si voi ideei dragutewaiting

| ImiPlacCartofii a răspuns:

Buna!
Poate ar fi o cina romantica, urmata de o partida de sex.
Pa, pa.

| Administrat0r a răspuns:

Fa-i nu striptis ceva big grin

| papusica987 explică (pentru Administrat0r):

ii fac si fara sa fie o ocazie specialasmug

| weheartit1 a răspuns:

Un tort in forma de inimioara i-am daruit iubitului meu de ziua lui. Si pe perina pe care era imprimata o poza cu noi... (si o tigare electronicalaughing, dar nu se pune ) Ai putea sa ii iei o un lantisor cu initiala ta.

| papusica987 explică (pentru weheartit1):

Pernuta ia-m luat si eu de ziua indragostitilor...si lantisor nu poartasad