| AnaiD_3125 a întrebat:

Buna am mai pus odata intrebarea aceasta dar nu am primit raspunsuri. o mai public odata:Ce pot face ca un baiat sa se gandeasca la mine si sa ma caute?

Intr-un fel mi-a dat de inteles ca ma place dar de ce nu actioneaza intr-un fel? Ma gandesc in fiecare zi la el.la cum sa fac sa fiu cu el dar nu vreau sa fac primul pas.cateva sfaturi va rog

3 răspunsuri:
| AliceHappyGirl a răspuns:

El niciodata nu o sa ghiceasca ceea ce iti doresti tu. Da-i de inteles ca il placi, ca te intereseaza. Aranjeaza-te mereu, baga-te in seama cu el (puteti vb de filme, muzica, scoala, sport sau cand e langa tine ii poti spune ca iti place tricoul lui si il intrebi de unde si l-a cumparat etc.; dezvolti subiectul). Arata-i ca esti o tipa inteligenta, frumoasa, interesanta.
Vorbeste cu el pe mess, da-i comm-uri pe facebook sau hi5 daca are cont etc. Poti incepe o discutie de la ceva banal care poate sa se dezvolte si ajungeti sa vorbiti despre mult mai multe lucruri.
Intr-un cuvant: iesi in evidenta!
Bafta!

| Carllla a răspuns:

Imprieteneste-te cu el, dai dovada de incredere si sinceritate. Acest e cel mai bun lucru pe care il poti face pentru. a-l apropia. Daca va vedea ca esti un om de baza, pe deasupra si simpatica si compania ta ii va placea, vei avea 100% sanse. Sper ca te-am ajutat. Kisses:X:*

Răspuns utilizator avertizat