| Gina2 a întrebat:

Am mai pus odata intrebarea asta dar nu imi arata raspunsurile, si sunt foarte speriata promit sa dau funda daca imi mai raspundeti o data:*! Acum 2 seri prietenul meu ma condus acasa cu masina.M-am urcat la el in brate si am inceput sa ne masam... dupa care el si-a scos afara cocoselul si a ejaculat, eu inca eram in brate la el.Mentionez ca aveam chiloteii pe mine si tampon pentru ca eram la ciclu! Credeti ca am ramas insarcinata?

Răspuns Câştigător
| mona a răspuns:

Eu cred ca nu ai avut cum sa ramai insarcinata din moment ce aveai chilotei pe tine, erai si la ciclu si cel mai important ca nu te-a penetrat, nu esti insarcinata!

9 răspunsuri:
| IsabelaIssa a răspuns:

A... de la masaj a terminat? laughing rapid baiatu..cred ca era incins tare laughing pai si daca erai asa in armura sa zic asa, si cu chilotei si tampon, de toate. acum logic.tu chiar intrebi serios acum? Ca ma faci si pe mine sa te intreb cati ani ai? Imi cer scuze, nu iti pot raspunde serios la intrebarea ta, si ma opresc aici ca pe urma incep sa zic prostii. O zi buna!winking

| Rizer a răspuns:

Doamne fereste cum poate un baiat atat de repede sa ejaculeze? Nu pot sa inteleg asta! Si atat timp cat nu si-a dat drumul in vagin la tine, unde vrei sa ramai insarcinata? Iti doresti prea mult cred ca sa fii insarcinata si de asta laughingCopii mai sunteti mai! 2 ani

bursuc001
Userul Lunii
| bursuc001 a răspuns:

NU aveai cum să rămâi însărcinată, poţi să te LINIŞTEŞTI!

| h3r a răspuns:

Mda...

| Demonull a răspuns:

laughing))In 8 luni chiar...cati 12 ani ai?big grin

| FuckTWorld a răspuns:

Voi chiar nu aveti cap sa ganditi, lucruri simpletongue, baietii pun intrebari de genul am 7 cm penisul, 14, 13, 15 si ei au 13 ani si au numa penisuri in cap. Fetele is disperate cu insarcinatul si au ciocane in cap de la 13 ani 12 vor sa se frece.15-20 de intrebari vad pe zi despre masuratoare de penisuri ale baietilor, si de fetele insarcinate, care nu au facut sex da ele is insarcinate ca ala s-a terminat pe chilotii tai, daca se termina pe ochiu tau.Veneai cu intrebarea, da pot sa fac conjuctivitalaughing, daca era pe dinti aveai nevoie de aparat dentar.Numai bine si cat mai multe insarcinari.

| Madut a răspuns:

happy. In primul rand @ Demonull are dreptate cati ani ai? Si nu poti sa ramai gravida chiar asa usor.P.S. Fii sh tu mai cu "capu pe umeri" daca intelegi tu ce vreau sa spunwinking.

| swaggiebieber a răspuns:

Nu, nu e posibil

| justme1696 a răspuns:

Clar nu ai ramas gravida...Trebuie sa ejaculeze in tine, poti sa stai linistita.