Parca ai fi colega mea, numaic a ala o ameninta ca o bate si ea fusese si cu varaso de 22 de ani
Uite eu nu vreau sa fac pe catolicul mai catolic decat papa dar el in felul lui are dreptate : nu esti suficient de matura ...mai mult decat atat nici el nu e tocmai matur la 18 ani dar realizeaza faptul ca o relatie cu o minora ( deocamdata asta esti ) poate fi periculoasa daca se ajunge chiar pana la sex ori el la varsta lui cam asta cauta si chiar ti-a dat de inteles: "nu ma mai incurc cu piticanii" chestie nu foarte eleganta din partea lui! de aceea eu zic ca este mai bine sa ai prietenii cu baieti mai apropiati de varsta ta si desigur fara disperarea caracteristica baietilor de a face sex. e mai bine si mai sanatos sa ramai cu amintirea fapului ca ti-a placut acel baiat, ca a fost o iubire neamplinita samd! sper ca te-am ajutat cu acest mic sfat sa iei o decizie cat mai buna pentru TINE si ca nu te vei simti cum-va jignita de ceva ce am spus! adolescenta cool iti doresc!
Ati sugerez sa te duci 10 min cu el intr-un loc ascuns si sa vorbiti acolo tot ce aveti vorbit. Spune-i ca il iubesti foarte mult, dar fi sigur cand spui asta, spune-i ca varu sau l-a mintit, implica-te mai mult in viata lui, inteleg mai bine. Daca refuza o face 100% doar pentru ca vrea sa faca sex cu tine pentru ca are 18 ani dar nu poate pentru ca ai tu numai 14 ani.Succes in continuare. Funda?
Problema in cazul tau e varul lui. E clar ca daca nu sunt adevarate, dupa cum zici, incearca doar sa va desparta. Probabil ii place de tine
Ar fi o solutie: incearca sa te apropii cat mai mult de el si sa-l convingi ca tot ce i s-a spus erau doar minciuni. Ia-l cu "zaharelul", incearca sa te apropii de el cat mai mult.
Sper ca ti-am fost de folos