| dragutza10 a întrebat:

Buna am mare mare mare nevoie de ajutor, dau funda
bun, eu am 14ani inca de la11 ani imi place de un baiat, pana vara asta el nu stia, dar i-am zis si...am aflat ca si el ma place.Inainte sa fiu cu el, cand doar ne placeam, intr-o zii el mi-a zis fara pic de mila ca nu se mai complica cu piticoti(el avand 18 ani)si ca are nevoie de fete mai mari si a mai zis ca,cu mine nu are rost sa fie,ca inca nu-s indeajuns de matura. Dupa ziua mea,el,iar mi-a zis ca ma place,si atunci eu, inchizand ochii si gandindu-ma doar la el, l-am iertat.Eu am plecat la mare o saptamana, in care in continuu am vorbit cu el pe mess si am aflat de la sora lui ca vrea sa ma intrebe daca as vrea sa fiu cu el.Cand m-am intors acasa el nici n-a mai venit sa ma vada.cu o zii de a incepe scoala,l-am intrebat daca ar vrea sa fim impreuna arunci, el a zis ca nu stie ce sa faca si mi-a pus niste intrebari despre niste minciuni legate de mine, pe care le-a inventat varul lui de 22ani(n-are minte nici cat unu de 10)El m-a crezut, si dupa aceea m-a intrebat daca as vrea sa fim impreuna, eu am fost deacord.Am fost cu el 8 saptamani, dupa care din nou verisorul lui a inceput sa-l mita ca eu de fapt il insel si ca imi bat joc de el.Acum el nu ma crede nici cum,ma doare, extrem de tare, ne-am despartit acum 3 saptamani si,inca il iubesc si sufar enorm pentru el.Aaa si inca ceva in timpul relatiei el era exrem de gelos si mereu imi zicea ca ma iubeste din toata inima si tot felul de lucruri,nici macar nu suporta sa ma vada in preajma baietilor si cand a aflat acele minciuni a plans in fata mea si mi-a zis ca l-am ranit,dar eu jur ca nu erau reale,si el un ma crede, am incercat sa-mi cer scuze, dar in zadar.acum imi zice ca nu mai simte nimic pentru mine si ca nu-i mai pasa de loc de mine. As vrea sa ma ajutati sa va spuneti parerea, ce credeti, mai smte ceva pentru mine? si...inca ceva cum pot sa-l fac sa ma creada si sa ma ierte? dau funda,daca-i nevoie, si sunt mai multe rasp care-mi plac promit ca am sa mai pun intrebari asa aiurea, la care sa-mi raspundeti numa asa si o sa dau funda celora care m-au ajutat aici promit!

4 răspunsuri:
| Vvistula a răspuns:

Parca ai fi colega mea, numaic a ala o ameninta ca o bate si ea fusese si cu varaso de 22 de ani

| michael5813 a răspuns:

Uite eu nu vreau sa fac pe catolicul mai catolic decat papa dar el in felul lui are dreptate : nu esti suficient de matura ...mai mult decat atat nici el nu e tocmai matur la 18 ani dar realizeaza faptul ca o relatie cu o minora ( deocamdata asta esti ) poate fi periculoasa daca se ajunge chiar pana la sex ori el la varsta lui cam asta cauta si chiar ti-a dat de inteles: "nu ma mai incurc cu piticanii" chestie nu foarte eleganta din partea lui! de aceea eu zic ca este mai bine sa ai prietenii cu baieti mai apropiati de varsta ta si desigur fara disperarea caracteristica baietilor de a face sex. e mai bine si mai sanatos sa ramai cu amintirea fapului ca ti-a placut acel baiat, ca a fost o iubire neamplinita samd! sper ca te-am ajutat cu acest mic sfat sa iei o decizie cat mai buna pentru TINE si ca nu te vei simti cum-va jignita de ceva ce am spus! adolescenta cool iti doresc!

| b34TdoWnLiV3 a răspuns:

Ati sugerez sa te duci 10 min cu el intr-un loc ascuns si sa vorbiti acolo tot ce aveti vorbit. Spune-i ca il iubesti foarte mult, dar fi sigur cand spui asta, spune-i ca varu sau l-a mintit, implica-te mai mult in viata lui, inteleg mai bine. Daca refuza o face 100% doar pentru ca vrea sa faca sex cu tine pentru ca are 18 ani dar nu poate pentru ca ai tu numai 14 ani.Succes in continuare. Funda?

| LoCKeR a răspuns:

Problema in cazul tau e varul lui. E clar ca daca nu sunt adevarate, dupa cum zici, incearca doar sa va desparta. Probabil ii place de tine laughing
Ar fi o solutie: incearca sa te apropii cat mai mult de el si sa-l convingi ca tot ce i s-a spus erau doar minciuni. Ia-l cu "zaharelul", incearca sa te apropii de el cat mai mult.
Sper ca ti-am fost de folos happy