Testul de sarcina este concludent la minim 7 zile de intarziere a menstruatiei sau la 21 de zile de la contactul sexual. Asa ca poti face un test de sarcina linistita. Sa stii ca nu e chiar imposibil sa ramai insarcinata pe anticonceptionale, se intampla rar, dar nu degeaba zic producatorii ca au eficienta in jur de 99, 5%. Jumatatea aia de procent inseamna ca una din 200 de femei care iau contraceptive intr-o luna poate ramane insarcinata.
Oricum, e putin probabil si intarirea sanilor se poate datora mai multor cauze: contraceptive nepotrivite, hipersecretie de prolactina. Asadar fa-ti un test de sarcina maine din urina de dimineata si, daca e negativ cum ma astept eu, du-te la ginecolog neaparat.
Hmm...asteapta sa vezi rezultatul testului si daca acesta e negativ si tu inca ai nelamuriri sau dubii cred ca cel mai indicat e sa mergi la un ginecolog...nimeni nu iti poate sune daca esti sau nu insarcinata asta e clar... numai tu poti afla. bafta
Am facut testul cu urina de dimineata si mi-a iesit negativ dupa 48 de ore voi mai face unu si pe urma voi merge si la doctor indiferent care este si cel de-al doilea rezultat. Multumesc mult pentru lamurire! :*